duminică, 8 august 2010

POLI - cfr cluj 3 - 2

"Important e că au trecut peste toate problemele, e exact ce le-a cerut Petrovici jucătorilor înainte de fiecare meci. În ciuda acestui gol primit în prelungiri, cred că e o victorie destul de clară".
Daniel Stanciu

"Am început mai bine partida, însă o echipă cum sîntem noi nu trebuia să fie egalată aşa uşor. Cred că şi la 2-1 trebuia să încercăm mai multe şi, poate, dacă am fi ţinut mai mult timp de acest rezultat, am mai fi avut o şansă.
La 3-1, meciul era deja închis. Întotdeauna la Timişoara am simţit pe pielea noastră ce înseamnă să joci un meci pe acest stadion.
Andrea Mandorlini

"S-a confirmat ce spuneam: că pentru jucători nu este nevoie de o motivaţie din partea antrenorului, la meciurile importante. La pauză, le-am spus jucătorilor să joace fotbal şi că nu are importanţă dacă pierdem sau cîştigăm.
Evoluţiile din ultima vreme ne obligă să continuăm pe acelaşi drum, pentru că, atunci cînd joci, suporterii vin la stadion. Cred că jucătorii s-au detensionat astăzi şi au arătat că se poate mai bine. Am văzut acest lucru la antrenamente, din păcate nu şi la meciurile oficiale de pînă acum.În ultimele 15 minute, am simţit că nu mai putem pierde acest meci. CFR Cluj e o echipă puternică, ştie să profite de orice şansă, ceea ce s-a văzut şi azi.
Cele două mari greşeli ale fundaşilor noştri le-au dat ocazia clujenilor să înscrie. Este foarte greu să revii atunci cînd domini şi primeşti gol. Dacă la finalul sezonului ne vom afla pe un loc de Liga Europa, voi fi foarte satisfăcut"
Vladimir Petrovici

BRAVO POLI / BRAVO PUBLICULUI / POLI - cfr 3 - 2

Seara magica la Timisoara, un joc aproape perfect, un public magnific ( aprox 15.000 de suporteri ) care a sustinut echipa din primul pana in ultimul minut, o victorie  clara, 3 - 2 pentru Poli.



 "S-a confirmat ce spuneam, că pentru jucători nu este nevoie de o motivaţie din partea antrenorului, la meciurile importante. La pauză, le-am spus jucătorilor să joace fotbal şi că nu are importanţă dacă pierdem sau câştigăm. Evoluţiile din ultima vreme ne obligă să continuăm pe acelaşi drum, pentru că, atunci când joci, suporterii vin la stadion. Cred că jucătorii s-au detensionat astăzi şi au arătat că se poate mai bine. Am văzut acest lucru la antrenamente, din păcate nu şi la meciurile oficiale de până acum. În ultimele 15 minute, am simţit că nu mai putem pierde acest meci. CFR Cluj e o echipă puternică, ştie să profite de orice şansă, ceea ce s-a văzut şi azi. Cele două mari greşeli ale fundaşilor noştri le-au dat ocazia clujenilor să înscrie. Este foarte greu să revii atunci când domini şi primeşti gol. Dacă la finalul sezonului ne vom afla pe un loc de Liga Europa, voi fi foarte satisfăcut" , a spus Petrovic, după meci.


În sfârşit, fair-play şi din partea CFR - ului. Preşedintele Iuliu Mureşan a recunoscut superioritatea Timişoarei, care deşi mai „obosită” după meciul din Liga Europa a fost mult mai „proaspătă” decât echipa sa.

 

Campioana a fost invinsa la Timisoara / POLI - cfr 3 - 2 / Publicul alaturi de echipa

BRAVO POLI

FINAL: Victorie!
90+2'-E. Kone reduce din handicap: 3-2.
90+1'-Iese Bourceanu, intră Poparadu.
88'-Iese Hora, intră Alcantara.
85'-Iese Goga, intră Mera.
80'-Cartonaş galben: Taborda.
79'-Şut Goga de la 25 de metri, puţin pe lângă bară.
79'-Cartonaş galben: Panin.
77'-Iese Curtean, intră Zicu.
72'-Şut Curtean de la 22 de metri, puţin peste transversală!
70'-Iese Dani, intră E. Kone.
65'-Iese Deac, intră Traore.
62'-Şut Magera de la 15 metri, puţin pe lângă poartă!
60'- 3-1! Curtean înscrie din 11 metri, după ce Nuno Claro a respins în faţă şutul lui Axente!
59'-Cartonaş galben: Alexa.
54'-Paradă Taborda, la şutul de la 14 metri al lui Culio!
47'-Cartonaş galben: Mureşan.
41'-Nuno Claro opreşte golul 3, respingând lovitura de cap a lui Axente, din opt metri.
37'-Rectificare: Axente a marcat cu un şut din zece metri, după o pasă a lui Bourceanu. 2-1!
35'-Cursă a lui Axente, încheiată cu un şut de la 16 metri, prins de Nuno Claro.
30'-1-1: Curtean egalează cu un şut de la 14 metri!
27'-0-1: Bjelanovic deschide scorul cu un şut de la 12 metri.
25'-Nuno Claro intervine din nou la un şut al lui Magera, expediat în urma unei lovituri libere, de la 22 de metri. Mingea ajunge la Axente, în colţul careului mic, dar reluarea ocoleşte spaţiul porţii.
21'-Încă o şansă bună pentru formaţia noastră. Bourceanu centrează de pe partea dreaptă, Luchin şterge mingea cu capul, dar balonul se scurge pe lângă bară.
15'-Cisovsky primeşte cartonaş galben.
8'-Şut senzaţional al lui Magera, din lovitură liberă de la 35 de metri, respins în corner de Nuno Claro! Tot el reia din 14 metri, peste poartă, cu capul, după lovitura de colţ.
4'-Axente şutează în bară, de la 16 metri!
FC Timişoara: Taborda, Luchin, Alexa, Curtean, Sepsi, Axente, Scutaru, Magera, Goga, Cisovsky, Bourceanu. Rezerve: Pantilimon, Mera, Chiacu, Popovic, Tameş, Zicu, Poparadu. CFR: Nuno Claro, Panin, Piccolo, Edimar, Mureşan, Cadu, Dani, Culio, Hora, Deac, Bjelanovic. Rezerve: Peskovic, Alcantara, Tony, E. Kone, Kivuvu, Traore, E.Dică.
Arbitri: Alexandru Deaconu (Bucureşti), Sebastian Gheorghe (Suceava) şi Adrian Radu Ghinguleac (Bucureşti). Rezervă: Marian Balaci (Drobeta Turnu Severin). Observatori: George Ionescu (Bucureşti) şi Cornel Cacoveanu (Târgu Mureş).

Antrenorul Vladimir Petrovic consideră că un punct obţinut în faţa campioanei, chiar pe Dan Păltinişanu, nu ar fi un dezastru.

Meciul de deseara dintre Poli si Cluj este incadrat in categoria meciurilor cu grad ridicat de risc.

Aproximativ 220 de jandarmi din gruparea mobilă şi 160 de agenţi ai societăţii de pază cu care clubul are contract vor asigura ordinea publică.
 La acest meci se estimează participarea unui număr de peste 20.000 de spectatori, CFR fiind susţinută de aproximativ 100 de suporteri.
La partida de duminică 7 suporteri ai echipei F.C. Timişoara şi 9 suporteri ai echipei CFR Cluj, au interdicţie de a participa, fiind incluşi în baza de date a Jandarmeriei

Preşedintele executiv al FC Timişoara, Gheorghe Chivorchian şi-a anunţat sâmbătă demisia din funcţie.

Preşedintele executiv al FC Timişoara, Gheorghe Chivorchian şi-a anunţat sâmbătă demisia din funcţie. El a participat vineri la tragerea la sorţi a meciurilor din Europa League şi ulterior s-a deplasat la Bacău, acolo unde îşi are familia.

El este aşteptat să sosească la Timişoara şi nu a dorit să comenteze decizia luată, spunând doar că e vorba de o problemă personală. Anumite clarificări ar putea apărea în această seară, atunci când este programată conferinţa de presă a lui Poli Timisoara de dinaintea meciului cu CFR Cluj.
Demisia lui Chivorchian vine la doar două zile după meciul terminat la egalitate cu Mypa 47, scor 3 – 3, şi cu doar o zi înaintea unui meci extrem de important pentru Poli Timisoara, cel cu CFR Cluj.

Chivorchian a demisionat de la Poli Timişoara!


Stanciu: "Sper să fie doar un foc de paie demisia lui Chivorchian"

Site-ul oficial nu da niciun detaliu despre plecare lui Chivorchian