joi, 26 mai 2011

POLI in CHAMPIONS LEAGUE




Site-ul oficial al UEFA a anunţat deja toate echipele incluse în runda a treia a calificărilor pentru principala competiţie intercluburi a bătrânului continent.

Alături de Poli, pe lista forului european se mai află, în ordine, Rubin Kazan, din Rusia, Dinamo Kiev, din Ucraina, Benfica Lisabona, din Portugalia, Twente Enschede, din Olanda, Trabzonspor, din Turcia, Panathinaikos din Grecia, FC Zurich, din Elveţia, Standard Liege, din Belgia, respectiv Odense, din Danemarca.

Astfel, sunt îndeplinite toate condiţiile să vedem un nou meci mare pe principala arenă sportivă din Timişoara. Pe 15 iulie vom afla cu cine va juca Poli în turul trei al calificărilor, iar pe 26 sau 27 iulie este programată deja partida tur a preliminariilor.

La scurt timp, pe 2 sau 3 august, are loc partida retur a meciului din calificările Champions League. Dacă Poli trece de acest tur va mai avea un singur pas până la grupele competiţiei. Pe 16 sau 17 august va avea loc turul, iar pe 23-24 este programat returul meciului de calificare.

Reteta succesului - steaua bucuresti / Reprezentantele de seama ale fotbalului din Romania: otelul si steaua / GROAZNIC

Cum naiba - sa schimbi 20 de antrenori intr-un campionat si tot sa castigi CUPA si sa mai joci si in UEFA.




O sa avem o SUPERCUPA memorabila - otelul - si - steaua -
Sigur nu o sa ma intereseze si nici nu o sa ma uit.