marți, 21 septembrie 2010

Vrem CUPA Romaniei

Şefii lui Poli au anunţat că Timişoara mizează mult pe Cupa României, încercînd să obţină trofeul.

"Cupa, pentru noi, e un obiectiv foarte important. Ştim cu toţii că, pe acest traseu, e mult mai uşor să ajungi într-o cupă europeană. Cu mici excepţii, legate şi de unele uşoare probleme medicale, va fi deplasat cam tot ce poate deplasa Poli. Respectăm competiţa şi respectăm adversarul".
Gheorghe Chivorchian.

Din lotul lui Poli care va face deplasarea pentru meciul de mîine vor lipsi faţă de lotul de la meciul cu Sportul Studenţesc Taborda, Helder, Burcă şi Magera. În locul lor umează să facă deplasarea Cobliş, Dukici, Poparadu şi sîrbul Nikolici. Acesta, după ce vineri a evoluat pentru Poli II, ar putea să debuteze acum oficial şi pentru prima echipă.

"Cosmin e implicat total"
Preşedintele Cosiliului dorector al lui Poli l-a lăudat pe Contra.

"Apreciez modul în care gîndeşte Cosmin. Nici nu se terminase bine meciul cu Sportul că s-a şi apucat să se pregătească pentru meciul acesta de Cupă. Este tipul de antrenor cu temperamentul care îmi place mie, coleric. Şi cum a fost ca jucător, aşa cred că va fi şi ca antrenor. Ştie să menţină o relaţie bună, ştie să strunească vestiarul. El a fost respectat de jucători şi cu siguranţă va fi în continuare".
Gheorghe Chivorchian