marți, 14 septembrie 2010

"Noul staff va fi format din Cosmin Contra, Vali Velcea, Iosif Rotariu şi Marius Bratu"


Preşedintele Comitetului Director al FC Timişoara, Gheorghe Chivorchian, a declarat că în situaţia în care antrenorul Vladimir Petrovici va fi numit selecţioner al Serbiei, noul staff tehnic al echipei va fi format din Cosmin Contra, Valentin Velcea, Iosif Rotariu şi Marius Bratu.


"Deocamdată îl avem antrenor pe domnul Petrovici, care are ofertă de la Federaţia Sârbă de Fotbal, iar probabil că în cursul zilei de astăzi sau mâine vom avea un răspuns concret. Noi ne-am şi gândit deja la noul staf tehnic. Noul staff îi va avea în componenţă pe Cosmin Contra, pe Vali Velcea, pe Iosif Rotariu şi pe Marius Bratu. Noi încercăm să dăm credibilitate celor născuţi şi crescuţi la Timişoara, şi dorim ca împreună să readucem publicul în tribune şi galeria alături de echipă".
Gheorghe Chivorchian.

Cupa Romaniei / Adversar accesibil / Juventus Bucuresti

„Vom întâlni o echipă ce trebuie tratată foarte serios. Cupa României este o competiţie a surprizelor şi vrem să evităm evenimentele neplăcute. Anul acesta vom încerca să câştigăm Cupa României”.
Gheorghe Chivorchian




În acest moment, Juventus Bucureşti joacă în seria întâi a Ligii 2, unde ocupă locul nouă în clasament. Disputa din 16-imile Cupei se va desfăşura la Bucureşti, într-o singură manşă. Data meciului nu a fost stabilită, însă este vorba de una dintre zilele de 21, 22 sau 23 septembrie, în funcţie de televizări.


Incertitudine / Sîrbii anunţă mîine selecţionerul / Petrovici a condus antrenamentul de azi / Contra este la Bucuresti

"Am fost de mai multe ori candidat să preiau Steaua Roşie sau Naţionala. Am aşteptat, dar în cele din urmă s-au bucurat alţii. Voi vorbi despre asta în momentul în care va deveni oficial. În orice caz, sînt fericit că se gîndesc la mine şi că apare o astfel de ocazie după 23 de ani de antrenorat şi de umblat prin lume. Pînă una-alta, vreau să rămîn modest şi să spun că sînt bucuros că sînt candidat pentru a deveni selecţioner. Ar fi o satisfacţie după tot ce mi s-a întamplat în carieră şi ar fi o încoronare a activitaţii mele de antrenor".
Vladimir Petrovici pentru Sportski Zurnal


Conducerea lui Poli a anuntat că va lua astăzi o decizie în privinţa bancii tehnice a grupării timişorene. Deocamdata,antrenamentul din această dimineata al lui Poli a fost condus tot de Vladimir Petrovici .








Tehnicianul care se află în discuţii pentru preluarea postului de selecţioner al Serbiei s-a prezentat la stadion în jurul orei 10 împreună cu staff-ul său şi a condus şedinţa de pregătire.
Cosmin Contra a lipsit însă de la antrenament. Exlicaţia oficialilor timişoreni a fost că este învoit. Însă, se pare că acesta a plecat în această dimineaţă la Bucureşti pentru a se întîlni cu preşedintele Marian Iancu. 




Alb-violeţii mai au programat astăzi un antrenament de la ora 18,30.