marți, 26 martie 2013

OLANDA - romania 4 - 0... Nationala este la pamant, fotbal de CACAT, conducatori de CACAT. NU DOAR piturca AR TREBUI sa-si de-a DEMISIA si sandu si dragomir, sa dispara din fotbal clanul becali si toti cei care au furat din fotbal...

NU MERITAM SA NE CALIFICAM LA BRAZILIA, NICI BARAJ NICI NIMIC.
SI DACA AJUNGEM LA BARAJ SI PRINTR-O MARE MINUNE CASTIGAM BARAJUL, AJUNGEM IN BRAZILIA, PICAM IN GRUPA TOT CU OLANDA SAU SPANIA SAU ALTA ECHIPA SI NE-O TRAG CU 3-0, 4-0 NE FACEM DE RASUL CURULUI.
NATIONALA ROMANIEI DE CACAT, ANTRENOR CARE FACE SELECTIE DUPA CE DICTEAZA BECALI SI DUPA CE SIMPATII ARE, FOTBALISTI FIGURANTI SI OBOSITI, CONDUCATORI DE CACAT . SANDU SI DRAGOMIR, SA NU PLECATI, PE VIATA PRESEDINTI.
GASCA NEBUNA - PITURCA, SANDU, DRAGOMIR, BECALI X 3 - SPERAM SA NE BATA TOATE TARILE, SPERAM SA FIM PE ULTIMUL LOC FIFA, SPERAM SA VA IMBOGATITI DIN FOTBAL SA PUTETI CUMPARA TOATA ROMANIA, VA FELICITAM SUNTETI DE INTRAT IN ISTORIE.

Semi...DREPTATE pentru Craiova... de la anul in Liga 2...

FC Universitatea Craiova se va înscrie în competiţii, în Liga a II-a, şi a ajuns la un acord cu Ilie Balaci, care va ocupa funcţia de manager general al clubului, şi cu Aurel Ţicleanu, care va fi antrenor principal, se arată într-un comunicat al grupării oltene.