marți, 3 mai 2011

PARERE PERSONALA - legat de articolul din prosport

BAIETI LUATI TITLUL, IN DOUA SAPTAMANI SE TERMINA CAMPIONATUL, DUPA ACEEA DACA PRIMITI BANII SI TOTUL O SA FIE BINE, CONTINUATI CU POLI, DACA NU PLECATI DE LA POLI, CAUTATI ALTE ECHIPE, CU TOATE CA PESTE TOT SUNT PROBLEME CU BANII. SUNT FOARTE IMPORTANTE FAMILIILE VOASTRE, ESTE FOARTE IMPORTANT SA AVETI BANI SA PUTETI INTRETINE FAMILIA. DAR CRED CA ESTE IMPORTANT PENTRU VOI SA LUATI TITLUL ANUL ASTA SI SA DEMONSTARTI CA SUNTETI PROFESIONISTI ADEVARATI, CA ATI LUPTAT PANA LA CAPAT SI ATI CASTIGAT.
TIMISOARA MERITA, PUBLICUL MERITA ACEST TITLU SI DACA VETI REUSI SIGUR VETI RAMANE IN INIMILE NOASTRE.
PENTRU REALIZAREA OBIECTIVULUI TIMISOARA ESTE ALATURI DE VOI.

DOBITOCII DE LA PROSPORT, AU PUBLICAT UN COMUNICAT...COMANDAT DE CINEVA, DAR CARE VINE FOARTE BINE IN LUPTA PENTRU TITLU, PENTRU ALTCINEVA

Jucătorii formaţiei FC Timişoara au remis un comunicat în care îşi exprimă nemulţumirea faţă de "atacurile, criticile, minciunile şi uneori chiar jignirile" pe care conducerea clubului le-a formulat la adresa lor, fără să ţină cont de rezultatele echipei.

Fotbaliştii timişoreni afirmă că au dat dovadă "de foarte multă înţelegere" în faţa patronatului şi a conducerii administrative vizavi de situaţia financiară a clubului, dar nu îşi explică atacurile, jignirile şi minciunile la adresa lor.

"Ştim că ne aflăm într-o conjunctură economică nefericită, înţelegem că sunt probleme peste tot, am avut răbdare chiar şi trei luni de întârziere salarială, situaţie în care ne aflăm şi acum. Cu toate astea am pus obiectivele sportive pe primul loc, lucru ce ni se pare normal. Nu am avut nicio obiecţie legată de un regulament de ordine interioară impus, nu discutat. Ceea ce nu vom înţelege şi nu vom înţelege niciodată sunt atacurile, criticile, minciunile şi uneori chiar jignirile care nu au nicio legătură cu fotbalul, indiferent de rezultatele avute. Nu s-a ţinut cont că avem familii, trăiri, sentimente, că suntem oameni. (...) Noi jucătorii nu am periclitat obiectivele sportive prin adoptarea unor măsuri de pe poziţii de forţă chiar dacă de multe ori ne-am gândi la asta", se arartă în comunicat.

Ei admint că momentul pentru a-şi prezenta nemulţumirile nu este cel mai indicat, dar cer "sprijin total din partea tuturor, suporteri, conducere administrativă, patronat", promiţând, în acelaşi timp, că vor face tot posibilul pentru a deveni campioni.

Comunicatul este semnat de majoritatea componenţilor lotului echipei antrenate de Dusan Uhrin jr.

Mediafax

Urmatorul meci ...cu Vaslui / Una din finalele campionatului / Mai avem o finala cu Otelul si una... ultima si cea mai importanta cu Dinamo

Etapa 31, Joi, 5 mai 2011, ora 19.30, Vaslui, stadion „Municipal”