joi, 29 martie 2012

Moare POLI...Incapatanare sau prostie... din partea autoritatilor sau din partea "patronului" iancu


S-a terminat prost! Poli, la anu' tot în liga secundă

Se plătesc două milioane de euro de către Consiliul Județean Timiș iar restul datoriilor rămân în sarcina lui Iancu. Trist și oarecum neașteptat deznodământ al ”Cazului Poli”. În aceste conditii, autoritățile vor prelua 100% clubul de pe Bega însă doar după plata restanțelor.
Sezonul viitor Poli va evolua tot în eșalonul al doilea chiar dacă va promova din punct de vedere sportiv. Asta pentru că timpul este prea scurt pentru ca să poată fi rezolvată problema dosarului de licențiere.
”Am stabilit ca noi să plătim cele 2 milioane de euro iar restul datoriilor să fie plătite de Iancu. Oricum nu se mai poate depune dosarul de licențiere, e prea scurt timpul, mâîne la ora 17 e termenul limită, așa că nu avem ce face. Vom prelua clubul 100% și de la vară vom continua fie că suntem în liga a doua sau a treia. Celelalte datorii le va plăti Iancu pentru că echipa are jucători, nu neapărat mari, are și un autocar de aproape 500.000 de euro, deci are de unde” a declarat Titu Bojin, președintele PSD Timiș, un contestatar fervent al soluțiilor propuse de pedelistul Constantin Ostaficiuc.
Distrus de concluziile de la întâlnirea consilierilor județeni, Nicolae Robu a declarat că nu se aștepta la așa ceva.
Îmi doream ca Poli să obțină licența, sunt marcat profund, nu mă așteptam deloc, de fapt se și simte din vocea mea că sunt dezamăgit” a spus Robu.