marți, 31 mai 2011

CAPUL SUS, RENASTEM, RECONSTRUIM, REVENIM UNDE NE ESTE LOCUL

AM INCREDERE IN CLUB, AM INCREDERE IN CONDUCEREA CLUBULUI, IN SPECIAL IN MARIAN IANCU, CRED CA VOR FACE TOT CE POT SA INDREPTE ACEASTA SITUATIE. TREBUIE SA FIM UNITI SI VOM REUSI.
H A I P O L I

OFICIAL: JEGUL FOTBALULUI ROMANESC A HOTARAT - POLI RETRGOGRADATA

RAZBUNARE - POLI A FOST IN ULTIMII ANI CA UN GHIMPE IN COASTA FEDERATIEI.
ACUM TIMISOARA A FOST INCOLTITA SI INGENUNCHEATA!
DIN PACATE LEGEA NU SE APLICA CORECT PENTRU TOATE ECHIPELE.
INTERESANT ESTE CA MITICA DE LA LIGA CORLEONE ANUNTA LA INCEPUTUL CAMPIONATULUI CA UNELE ECHIPE NU VOR LUA LICENTA, STIA EL CE STIA...

Alături de Timişoara, şi Gloria Bistriţa a rămas fără licenţă. Asta înseamnă că FC Vaslui va reprezenta România în calificările Ligii Campionilor, iar Gaz Metan Mediaş va accede în Europa League.

Mihai Alexandru Micu, președintele Comisiei de Apel a Sistemului Național de Licențiere a Cluburilor, a anunţat, marţi la orele prânzului, că apelul lansat de Viorel Duru, directorul de Licențiere al FRF, a fost acceptat şi cele două formaţii, FC Poli Timişoara şi FC Vaslui, nu vor avea anul viitor drept să joace în Liga I, respectiv în cupele europene!

„Clubul trebuia să dovedească că nu are datorii înregistrate la buget, că nu mai sunt restante acele datorii, prin operaţiunea de compensare. La Timişoara a avut loc o divizare parţială a societăţii, prin preluarea datoriilor la buget pentru compensare cu datorii de la BKP Management şi BKP Faber SA. Decizia de exceptare a divizării societăţii, acceptată de regulamentul UEFA, este ca documentul care să arate că s-a făcut compensarea să fie prezentat până la 31 martie. Decizia de compensare emisă de organul fiscal nu a fost prezentat de FC Timişoara. În ceea ce priveşte litigiul cu Benfica Lisabona pentru Laszlo Sepsi, a fost iniţiat de Timişoara un demers numai pentru a se eluda termenul de 31 martie şi a se câştiga acest timp. Demersul a fost declarat la o comisie a FRF ce nu poate judeca transferuri internaţionale de jucători. FC Timişoara a prezentat un draft de acord cu Benfica, dar acesta nu a fost semnat şi de reprezentanţii Benfica. Deci, acest acord nu a fost acceptat de clubul creditor. Noi am apreciat că sunt motive de a apela decizia FC Timişoara”, a declarat Viorel Duru referindu-se la motivele pentru care a iniţiat acest recurs împotriva lui Poli Timişoara.

Conform celor afirmate de reprezentanţii FRF, decizia de anulare a licenţei emise iniţial de Comisia de Licenţiere nu mai poate fi atacată în nicio instanţă, nici la Tribunalul Sportiv, nici în instanţele civile!

OFICIAL: JEGUL FOTBALULUI ROMANESC A HOTARAT - POLI RETRGOGRADATA

Poli Timișoara nu a primit licența pentru sezonul 2011/2012. Decizia a fost comunicată, în urmă cu câteva minte, de către președintele Comisiei de Licențiere din cadrul FRF, într-o conferință de presă.

Viorel Duru a anunțat astăzi, într-o conferință de presă susținută la Casa Fotbalului, că Poli Timișoare și Gloria Bistrița nu au primit licența pentru viitorul sezon. În aceste condiții, cele două formații ar urma să fie retrogradate în liga a III-a.

Poli Timișoara suferă căderea cea mai bruscă din istoria fotbalului românesc: din prelimminariile Ligii Campionilor, direct în Liga a III-a.

JEGOSII FOTBALULUI ROMANESC - EP. 1

TRECEM IN REVISTA O PARTE DIN EI, FACEM UN SERIAL, AZI EP 1
PENTRU COMPLETARI SCRIETI COMENTARII.

MIRCEA SANDU ( NASHU' - pui de nash mic borfash )
MITICA DRAGOMIR ( ORACOLUL DIN BALCESTI, CORLEONE )
VIOREL DURU (CARE DA CU CURU, CAPU BATE CURU )


JEAN PADUREANU ( MARELE COOPERATIST, TATA JEAN )
CLANUL BECKALI ( CA-I GIOVANNI, CA-I JIJI, CARE-O MAI FI...)
MARIUS STAN ( si BRAN, cu functia lui de la FRF )


DOAR DACA VA UITATI LA MECLELE LOR SI SPUN TOTUL...