vineri, 8 octombrie 2010

Meci amical: FC Timişoara-CS Naţional Sebiş 2-0 / Debut cu gol pentru Krejci!

Poli Timişoara a susţinut o partidă amicală, pe „Dan Păltinişanu”, în faţa celor de la Naţional Sebiş. Pe un soare cu dinţi, câteva sute de spectatori au venit la stadion să vadă la lucru cei mai noi sosiţi jucători, e vorba de cehul Krejci şi de brazilianul Rocha. Ambi liberi de contract, ei au venit în oraşul de pe Bega să-şi caute viitorul fotbalistic. Contra a trimis în teren în prima repriză o echipă formată mai mult din rezerve şi din jucători aduşi la verificat de la echipa a doua. În teren s-au aflat şi cei doi sportivi veniţi în probe la Poli Timişoara. Jocul slab al oaspeţilor a permis celor de Timişoara să se apropie destul de uşor de poarta echipei adverse. „Eroul” primei reprize a fost Axente, el a ratat destul de mult, chiar din poziţie de singur cu portarul. Până la urmă cel care a înscris, în minutul 35, a fost cehul Krejci, fundaşul central aflat în probe la Poli  


Echipa noastră de start: Taborda, Dukic, Krejci, Cisovsky, Rafael, Bourceanu, Fuchs, Chiacu, Goga, Curtean, Axente.
Naţional: Păşcălău, Cornea, Lung, Lengyel, Tuculea, Pavel, Iambor, S. Leucuţa, Al. Leucuţa, Luca, Ivanea.

In minutul minutul 35, 1-0, Jiri Krejci înscrie cu capul, din 12 metri, după un corner executat de Chiacu.
În repriza a doua, FC Timişoara va începe în următoarea alcătuire: Taborda, Helder, Luchin, Burcă, Sepsi, Chiacu, Alexa, Scutaru, Rafael, Pătraş, Goga.
In minutul 54,  Scutaru înscrie spectaculos, cu un şut de la 18 metri. Mingea a lovit transversala, a sărit în umărul portarului Păşcălău, de unde a ricoşat dincolo de linia porţii.