luni, 9 iulie 2012


Poli s-a reunit în această dimineață la stadionul Dan Păltinișanu. În aceste momente, jucătorii discută cu primarul Nicolae Robu.
Din vechea gardă sunt prezenți Boștină, Poparadu, Mera, Zaluschi, Zăgrean, Dobricean, Fuchs și Dăruială. Alături de aceștia sunt mai mulţi jucători de la echipa a 2-a. Şi antrenorii au venit la reunire: Velcea, Stoicov, Ivan, Contescu, Frunză și Frușa. Din conducere s-au prezentat: Dembrovschi, Vișan, Mușat și Negrei. 
 
Imediat după ora 11 a sosit la stadion și primarul Nicolae Robu, pentru a sta de vorbă cu jucătorii și să-i întrebe care sunt dispuși să rămână la club pentru noul proiect.
 
 
"Important e ca lumea să ştie că această echipă va fi sub stindarul Politehnicii"
 
Primarul a ieşit satisfăcut de la întâlnirea cu corpul tehnic şi jucătorii şi s-a declarat optimist cu privire la viitorul proiectului. "Sunt bucuros că la această întâlnire au venit 39 de jucători. Mulţi dintre ei au jucat pe stadionul Dan Păltinişanu şi sezonul trecut, dar au venit şi mulţi tineri de perspectivă. În această săptămînă sperăm să finalizăm lucrurile. Vor veni şi jucătorii de la Recaş. Va urma o triere şi vor rămâne cei mai buni. Sunt optimist în privinţa acestui proiect şi important e ca lumea să ştie că această echipă va fi sub stindarul Politehnicii", a spus Robu. Acesta a declarat că la echipă s-a putea întoarce şi câţiva jucători de la Chiajna, iar in "pole position" pentru postul de antrenor este Vali Velcea.
 
Jucătorii prezenţi la reunire au efectuat şi primul antrenament al verii, sub comanda lui Vali velcea.
 

La stadion au fost prezenţi şi câşiva suporteri care au arborat un banner cu mesajul: "AC Recaş nu e Poli"...