luni, 13 septembrie 2010

Egalul cu Astra a infuriat conducerea echipei / Au contestat dur, aseară, maniera de arbitraj a lui Alexandru Tudor.


Poli invocă neacordarea unui penalty la Axente şi anularea "de neînţeles a golului marcat de Magera"

"Tudore, ne crezi proşti? S-a văzut clar ce ne-a făcut arbitrul în această seară. Dar voi sta cu ochii pe el de acum înainte. Voi reacţiona la fiecare greşeală pe care o face, indiferent de meci. Iar băiatul lui Avram să nu se apuce de arbitraj, dacă nu vede, chiorul, de la mijlocul terenului".
 Marian Iancu.
"Să ne spună maestrul Tudor de ce ne-a anulat golul? Pentru că Magera e mai înalt decît adversarul? Iar penalty la Axente de ce nu ne-a dat? Voi sta, cum am spus, tot campionatul cu ochii pe el".
 Marian Iancu.

Contra, antrenor la Poli ? / Inca nu este luata nicio decizie oficiala / Presa din Bucuresti iarasi bate campii

"Mi-am propus ca mîine să iau o decizie în ceea ce priceşte banca tehnică. Proiectul nostru e complet diferit faţă de cel făcut de alte echipe, trebuie să vedem ce facem pentru a-l putea continua. Am început să transmitem toate datele ultimilor 3 ani, ce cheltuieli s-au făcut şi ce venituri au fost înregistrate în club.

Preşedintele va fi ales din doi în doi ani, la fel ca la marile formaţii din străinătate. Noi ne propunem să implementăm un model de succes, nu inventăm nimic. Orice acţionar care investeşte cel puţin 5000 de euro va putea să aleagă preşedintele clubului, are un vot în momentul în care va fi scrutinul", a spus Iancu