miercuri, 9 februarie 2011

Vizita medicala


Fotbaliștii lui Poli au efectuat în această dimineață vizita medicală. Primii jucători și-au făcut apariția la ora 8 și, în ciuda orei matinale, au părut foarte bine dispuși.

Dacă de obicei vizita medicală se efecuează înainte de cantonament, poliștii au ales să o bifeze după stagiile de pregătire de la Debrecen și Marbella. Extrem de joviali, în ciuda orei matinale, fotbaliștii alb-violeți au fost supuși testelor obișnuite ale medicilor (probe biologice, consult ortopedic, măsurători antropometrice, examen cardio, examen stomatologic și proba de efort aerob și anaerob).



Pe holurile Policlinicii Sportive din Timișoara s-a vorbit aproape în permanență depsre isprava căpitanului Politehnicii, Dan Alexa, cel care a marcat două goluri pentru echipa națională, în meciul de aseară cu Ucraina.

O noua infrangere intr-un meci amical, pasi importanti in recuperarea PALMARESULUI, un nou jucator a semnat cu POLI, o saptamana plina...si inca nu-i gata

Poli pierde cu Banat Zrenjanin, echipă din liga a 2-a sîrbească!


Alb-violeţii au fost învinşi cu 1-0 de formaţia sîrbească.

Ghionea a semnat cu Poli!



Fostul stelist Sorin Ghionea a ajuns la o înţelegere cu Poli Timişoara.
De-a lungul carierei, Ghionea a mai jucat pentru Steaua, Dunărea şi Oţelul Galaţi. La echipa naţională, Ghionea a evoluat în 13 partide reuşind să înscrie un gol. De asemenea, noul jucător al grupării bănăţene are şi două prezenţe la echipa naţională de tineret.

Acum e oficial! Poli şi-a recuperat PALMARESUL!




Curtea de Apel Bucureşti a anunţat că omul de afaceri Claudio Zambon, care s-a aflat în litigiu cu actualul club de Liga I FC Timişoara privind palmaresul Politehnicii Timişoara, nu a atacat pentru a doua oară decizia instanţei şi astfel formaţia prim-divizionară are câştig de cauză în proces.
Claudio Zambon putea să facă al doilea apel la decizia iniţială până la 3 februarie. Astfel, Tribunalul Bucureşti a decis că echipa pe care italianul Claudio Zambon a mutat-o la Bucureşti acum opt ani era o societate nouă, în timp ce Politehnica Timişoara şi-a continuat activitatea în Banat. Pe plan sportiv, această decizie a unei instanţe comerciale este confirmată şi de faptul că Poli Timişoara a continuat să evolueze în eşalonul secund, cu o echipă formată în mare parte din juniori, chiar şi după ce investitorul italian a plecat împreună cu jucătorii pe care îi avea sub contract.

Timişorenii doresc să schimbe numele echipei din FC Timişoara în Politehnica Timişoara chiar înainte de începerea returului, dar în mod normal acest lucru nu este permis de regulamentele fotbalistice în vigoare, însă bănăţenii speră că Federaţia Română de Fotbal, mai exact Comitetul Executiv al acesteia, va face o excepţie, ţinând cont de situaţia mai puţin obişnuită şi de decizia definitivă a tribunalului. Chiar dacă acest lucru nu se va realiza imediat, schimbarea va fi făcută cu siguranţă la vară, în pauza dintre sezoane, iar aniversarea de 90 de ani a Politehnicii Timişoara va regăsi clubul funcţionând sub denumirea iniţială.