miercuri, 6 aprilie 2011

Arbitrul georgian ionescu ESTE UN DOBITOC, pus de cineva sa-si bata joc de POLI / Cu lectia invatata...

Așa au venit Georgian Ionescu și asistenții săi astăzi, la Timișoara. Centralul buzoian, încă un novice al sistemului, a primit, fără doar și poate, o bilă albă din partea cui trebuie. Faptul că a pus pe jar un întreg stadion și că și-a bătut joc de munca unor jucători, unor antrenori și a unor conducători contează prea puțin.

Punct ochit, punct lovit! Georgian Ionescu a avut sarcina să țină Poli în șah, pe teren propriu, contra unei grupări de mijlocul clasamentului. Și i-a ieșit! A reușit să smulgă trupei lui Uhrin două puncte, cu cleștele, ca pe niște cuie ruginite dintr-o scândură. Beneficiarii direcți se fac că n-au văzut și n-au auzit nimic. Iar cei indirecți dovedesc un nivel de tupeu rar întâlnit la un reprezentant al speciei umane. „E foarte bine ce s-a intamplat. Arbitrii îl ascultă pe Balaj și vor face toți precum el! Nu le vor mai da niciun penalty! O să vedeti și cu Sportul, vor mai pierde trei puncte”, behăia printre rânjete, după meci, una dintre cele mai grotești creații ale sistemului. Și, văzând tenta fluierașilor din ultimele trei meciuri jucate de Poli, nu putem decât să-l credem...

...pentru că România e țara în care furtul e anunțat în prealabil la televizor. Iar autoritățile abilitate fie se fac că dorm, fie nu există! În fotbalul civilizat, în secunda doi după o asemenea declarație, respectivul individ ar fi primit somații peste somații, ar fi fost chestionat și rechestionat, pentru ca în final clubul pe care îl reprezintă să se aleagă cel puțin cu o depunctare soră cu moartea. În schimb, în acest spațiu sacru și neprihănit, moderatorii de emisiuni dau tâmp din cap, încercând mai apoi să continue linia caterincii, în loc să-l trimită la culcare pe stimabil.

Care mai e rostul unui fotbalist, când munca lui de-o săptămână e călcată în picioare din oridinul unora sau a altora? Care mai e rostul suporterului din tribună, care din puținul lui dă 15 lei, doar ca să-și vadă echipa de suflet făcută ferfeniță? Ce mai poate spune antrenorul în acest caz? Cuvântul îl au patronii, fluierul îl au arbitri, iar rotunjimea mingii depinde de interesele primelor două părți!

Complexul dinamo...Nu e cand vor arbitrii...POLI - astra 2 - 2

De ce complexul dinamo ...
dinamo parca e un ghimpe pentru POLI, iar azi astra intarita puternic cu dinamovisti era sa ne administreze prima infrangere, dar nu a fost sa fie si pentru asta... BRAVO POLI
Nu e cand vor arbitrii...
azi am vazut un arbitraj prost, ce-i drept am vazut meciul din tribune, fara reluari, dar arbitrii au fost dobitoci...
multumim sefului arbitrilor ca ne-a trimis o astfel de brigada care sa ne ingroape, dar nu a fost cum au vrut ei si pentru asta... BRAVO POLI
Cu cat se zbate Marian Iancu mai tare cu atat cineva incearca sa-l sape...




Zagrean, superincantat de golul reusit!

Andrei Zăgrean, autorul celui de-al doilea gol, cel egalizator, pentru Poli, a fost extrem de emoţionat după meci. El speră să poată să înscrie din nou pentru actuala sa formaţie şi crede că Poli a avut ghinion în această seară. „M-am simţit super după acest gol! Eu cred că am avut ghinion după acest meci. Mai ales pe final, atunci puteam să mai înscriem şi să obţinem victoria”, a declarat tânărul atacant, imediat după partida de miercuri seara. El a jucat destul de bine, deşi a şi ratat o ocazie bună. După modul în care s-a manifestat în teren, e destul de posibil să-l vedem pe Andrei titular în meciurile viitoare.

Marian Iancu este scarbit...
Scenariul de anul trecut se repetă. Poli este dezavantajată aproape meci de meci... Aşa s-a întâmplat şi cu Steaua, aşa s-a întâmplat astăzi şi cu Astra. Şeful clubului, Marian Iancu declară că s-a scârbit de aceste arbitraje şi că dacă nu era anul 90 de la înfiinţarea clubului nu crede că ar mai fi rămas la echipă. Cu toate acestea, spre deziluzia multora, Poli rămâne neînvinsă.

„Este un campionat al arbitrilor, nu se mai joacă fotbal, este un campionat exclusiv decis de arbitri. Steaua oricum ar fi bătut aseară, este o echipă mai bună. Toate motivele astea, ce s-a întâmplat la meciul Steaua-Urziceni, la Poli-Steaua, astăzi, împing televiziunile să nu mai dea bani pe Liga I. Noi suntem o echipă curată, mi-e scârbă, mi-a ajuns şi mie, oricât aş încerca pentru fotbalul. Nici nu ştiu când a arbitrat ultima oară Georgian Ionescu, nu se mai poate, toate au o limită. Am avut un 11 metri clar, dar arbitrul dă simulare şi cartonaş galben. Sincer, dacă n-ar fi anul 90 în istoria clubului, eu nu m-aş mai fi prezentat în campionat. Eu nu mai suport campionatul ăsta, este o ruşine. Gândiţi-vă că Oţelul n-a câştigat niciun meci în deplasare, decât cel cu Pandurii, când i s-au făcut cadou 3 puncte. Nu mai pot, e prea mult pentru mine, nu mai am putere, nu mai am puterea de a mă apăra. Sunt trei etape consecutive în care suntem dezavantajaţi”, a spus Marian Iancu după terminarea partidei.