duminică, 8 august 2010

BRAVO POLI / BRAVO PUBLICULUI / POLI - cfr 3 - 2

Seara magica la Timisoara, un joc aproape perfect, un public magnific ( aprox 15.000 de suporteri ) care a sustinut echipa din primul pana in ultimul minut, o victorie  clara, 3 - 2 pentru Poli.



 "S-a confirmat ce spuneam, că pentru jucători nu este nevoie de o motivaţie din partea antrenorului, la meciurile importante. La pauză, le-am spus jucătorilor să joace fotbal şi că nu are importanţă dacă pierdem sau câştigăm. Evoluţiile din ultima vreme ne obligă să continuăm pe acelaşi drum, pentru că, atunci când joci, suporterii vin la stadion. Cred că jucătorii s-au detensionat astăzi şi au arătat că se poate mai bine. Am văzut acest lucru la antrenamente, din păcate nu şi la meciurile oficiale de până acum. În ultimele 15 minute, am simţit că nu mai putem pierde acest meci. CFR Cluj e o echipă puternică, ştie să profite de orice şansă, ceea ce s-a văzut şi azi. Cele două mari greşeli ale fundaşilor noştri le-au dat ocazia clujenilor să înscrie. Este foarte greu să revii atunci când domini şi primeşti gol. Dacă la finalul sezonului ne vom afla pe un loc de Liga Europa, voi fi foarte satisfăcut" , a spus Petrovic, după meci.


În sfârşit, fair-play şi din partea CFR - ului. Preşedintele Iuliu Mureşan a recunoscut superioritatea Timişoarei, care deşi mai „obosită” după meciul din Liga Europa a fost mult mai „proaspătă” decât echipa sa.

 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu