joi, 19 august 2010

Fazele importante

Minutul 88: Pantilimon are o interventie excelenta la un sut expediat de Y. Toure.

Minutul 82: Ultima schimbare si la Poli. Goga intra in locul lui Magera.

Minutul 80: Mera inta in locul lui Contra.

Minutul 78: Ultima schimbare la oaspeti, Joao Alves intra in locul lui Tevez.

Minutul 72: Forcingul cetatenilor s-a concretizat prin golul inscris de copilul minune al Italiei, Mario Balotelli, adus zilele trecute la Manchester la cererea expresa a lui Mancini. Atacantul a vazut apoi si un cartonas galben.

Minutul 71: Dupa un corner executat de Balotelli mingea a ajuns la Y. Toure, care dintr-o pozitie execelenta a trimis o bomba in bara din stanga. Scutaru, accidentat, a fost inlocuit cu Zicu.

Minutul 66: La o minge care s-a scurs in careul banatenilor, Balotelli putea inscrie, dar a trimis in plasa laterala. Se pregateste sa in tre Zicu

Minutul 65: Adam Johnson intra in locul spaniolului David Silva, foarte absent in jocul de azi.

Minutul 58: Axente scapa singur cu fundasul De Jong, este faltat la 20 de metri de poarta, dar Mayer lasa jocul sa continue.

Minutul 56: Balotelli isi face debutul la City intrand in locul lui Barry.

Minutul 55: Oaspetii apasa pe acceleratie incepand in atac partea secunda. In schimb Axente a reusit primul sut pe spatiul portii lui Hart. Luchin s-a remarcat in mod deosebit pana acum, avand interventii excelente la actiunile lui Silva si Tevez.

La pauza: 0-0. Banatenii au inceput curajos partida dorind sa dea o replica cat mai buna mult mai celebrilor adversari. Oaspetii au dominat ostilitatiile doar pe finalul primei reprize, dar fazele cu adevarat periculoase au lipsit. Este 0-0 un scor normal cu ceea ce s-a petrecut pe teren timp de 45 de minute.

Minutul 45: Oaspetii domina in aceste momente ostilitatile pe teren, insa fundasii banateni au gasit pana acum cele mai bune solutii.

Minutul 40: Luchin vede primul cartonas galben dupa un fault asupra lui Carlos Tevez.

Minutul 35: Dupa o faza prelungita a banatenilor Magera a incercat o foarfeca, insa nu a reusit, mingea a ajuns la Contra care a sutat puternic in bratul lui De Jong, insa nici de aceasta data nu s-a indicat punctul cu var.

Minutul 29: La cornere este 1-3, in timp ce la sut spre poarta este 2-0.

Minutul 18: Bourceanu expediaza o torpila de la 25 de metri care a nimerit capul lui K. Toure care are nevoie de ingrijiri medicale serioase pentru a continua jocul.

Minutul 13: Faza cursiva de joc a gazdelor, Sepsi a ajuns intr-o pozitie excelenta in care a preferat un dribling, in locul unui sut si a cazut la un contact cu Toure. Stadionul ar fi vrut 11 metri, dar Mayer a lasat jocul sa continue.

Minutul 10: Se joaca cu prudenta de ambele parti. Siguranta este prioritara deocamdata pentru ambele echipe.

Minutul 5: inceput curajos de meci pentru banateni care deocamdata s-au asezat in jumatatea adversa de teren. Banatenii au beneficiat de prima lovitura de colt a meciului.

Poli - City 0 - 1, onorabil / Probleme de arbitraj / Timişoara poate cîştiga meciul cu City la «masa verde»

Timişoara poate cîştiga meciul cu City la «masa verde»  

Oficialii lui Manchester City au trecut greşit pe foaia oficială de joc numărul unuia dintre jucători


Chiar dacă a pierdut pe teren propriu cu City! Observatorul de joc de la meciul dintre Poli şi Manchester City şi responsabilul cu dopingul de la partida de aseară au raportat la UEFA gruparea engleză pentru o greşeală apărută pe foaia oficială de joc. Mai exact, oficialii lui Manchester l-au trecut pe Vincent Kompany în foile oficiale distribuite înaintea meciului ca avînd numărul 4 pe tricou, iar fundaşul englez a intrat pe teren cu numărul 33.

Alexa: "Manchester a luat azi o opţiune serioasă la calificare, dar se joacă încă" 

 "Am întîlnit o echipă de calibru, cu jucători de clasă, cred că prima repriză ne-a aparţinut, A doua repriză a fost a lor. Ne-au presat şi pe final au reuşit să înscrie. Sînt jucători de valoare, le place să aibă mingea.
Şanse sînt, Manchester a luat azi o opţiune serioasă la calificare, dar se joacă încă"

Contra: "Avem şanse minime, dar în fotbal se pot întîmpla multe"

"A fost greu, dar cred că băieţii au făcut o primă repriză foarte bună, ei n-au avut nici o ocazie, păcat că am luat acel gol, pe greşeala noastră. Ei au profitat şi au marcat. Am încercat să nu le lăsăm spaţii, în a doua repriză am căzut puţin fizic şi asta a fost. Păcat că băieţii nu au avut mai multă încredere în ei, puteam urca.
Dacă marcăm noi acolo, vor avea un meci greu. Ne pare rău că nu am putut să le facem o bucurie mai mare. Avem şanse minime, dar în fotbal se pot întîmpla multe"

 Iancu: "Sîntem echipe cobai, mergem în Europa ca să fim plătiţi şi să tăcem"

"Poate ăla nu a fost 11 metri în prima repriză, dar în a doua, la Zicu, a fost penalty clar. Dar, ce poţi să le comentezi? La banii pe care îi investeşte patronul lui Manchester City nu se pune problema cine se califică.
A fost o schimbare proastă făcută de antrenor, cînd s-a accidentat Scutaru, Luchin trebuia să treacă în locul lui. Echipa a jucat foarte bine tactic, pînă la această accidentare a lui Scutaru.
Sîntem echipe cobai, plătite în Europa League, ei spun că ei dau banii, iar ei fac ce vor ei. Nu avem nici o şansă. Trebuie să ne recunoaştem şi greşelile noastre, asta e clar. La 100 şi ceva de milioane investite de englezi în fotbalul internaţional la ce vă aşteptaţi? Asta e soarta noastră, sîntem echipe mici, sîntem o ţară mică, nu se pune problema cine merge mai departe.
Sîntem mici, foarte mici, nu avem cum să facem faţă. Chiar nu sînt supărat, le recunoaştem meritele, au băgat bani în fotbal. Noi mergem în Europa League ca să fim plătiţi şi să tăcem din gură.
Avem preşedinte de Federaţie care l-a susţinut pe Platini şi probabil a fost răsplătit cu postul de la UEFA, nu putem avea pretenţii să ne ajute, nu are cum.
Dacă vom avea un arbitraj corect în retur, avem şanse, dacă nu, asta e. Ei au avut o singură fază, pe greşeala noastră, la acea schimbare, de acolo a ieşit golul. De ce la faza asta nu sînt 5 arbitri, să ne spună Mircea Sandu? Noi sîntem mici, ei sînt mari, asta este. Ne-am născut în România, ăsta e păcatul nostru. 0-1 cu Manchester City este totuşi onorabil"








 

Gheorghe Chivorchian



 " Numele a fost, doar numărul a fost greşit. Nu cred că se poate să ne dea meci cîştigat cu 3-0. Există varianta unei amenzi. Se pune întrebarea ce se întâmpla dacă la controlul anti-doping s-ar fi extras numărul 33. Atunci era o mare problemă",

"Mancini a bagat un jucator care nu era trecut pe foaia de joc!" / Mancini i-a introdus in repriza secunda pe Balotelli, Adam Johnson si Jo, toti trecuti pe lista rezervelor pe site-ul UEFA.

"Desi visam chiar si la un egal, am fost invinsi. Baietii au jucat bine, s-au batut pentru fiecare minge. Tinind cont de valoarea adversarilor si de numele lor, noi am facut o partida buna in aceasta seara. Mancini a introdus in repriza a doua artileria grea. Mai este un joc, inca mai speram si noi ne ducem la Manchester sa ne batem pentru calificare. In repriza a doua, cei de la Manchester au introdus un jucator care nu era trecut pe foaia de joc".
Daniel Stanciu.

Iancu ataca arbitrajul dupa 0-1 cu Man. City: "Am avut penalty CLAR!! Ne-am nascut in Romania si aici se face diferenta"

"Au avut o singura faza, din greseala noastra... sau a antrenorului care a gresit la o schimbare. Am avut 11 metri clar la Zicu, de ce nu l-a dat? De ce nu sunt 5 arbitri in aceasta faza a Europa League? Poate va raspunde Mircea Sandu, ca el stie. Noi suntem mici, ei sunt mari. In conditiile astea, 0-1 cu City e onorabil", a spus Iancu la Fanatik.

25000 de spectatori / Publicul a fost la inaltime

25.000 de spectatori au fost aseară pe "Dan Păltinişanu" pentru a urmări jocul cu Manchester City

Fani din toată Europa
Meciul de ieri le-a stîrnit interesul fanilor lui City, mulţi dintre ei venind din ţări vecine României pentru a-l susţine pe Mancini. Dacă City a avut suporteri din Serbia, Ungaria, Bulgaria şi Austria.

Poli - City

Poli Timişoara: Pantilimon, Luchin, Alexa, Curtean, Sepsi, Axente, Scutaru (Zicu – min 72) , Magera (Goga – min 85), Contra, Contra (Mera – min. 81), Cisovsky, Bourceanu.

Rezerve: Taborda, Mera, Popovic, Goga, Dukic, Zicu, Poparadu

Antrenor: Vladimir Petrovic

Manchester City: Hart, Zabaleta, Kolo Toure, Yaya Toure, Lescott, De Jonk, Kompany, Barry (Balotelli – min 59), Tevez (Joao Silva – min 80), Adebayor, Silva (Johnson – min. 68).

Rezerve: Given, Richards, Philips, Johnson, Balotelli, Viera, Joao Silva

Antrenor: Roberto Mancini

Arbitri: Florian Mayer, Sonke Glindemann şi Holger Henschel

Cartonaşe galbene: Luchin – min. 41, Balotelli – min 76.

Poli Timisoara - Manchester City 0 - 1 / Am fost egali doar o repriza

Nu avem de ce sa ne suparam, Poli a dat tot ce a avut mai bun. Nu ne putem compara cu Manchester City, nici cu banii care se invart acolo si nici cu forta jucatorilor.

O seara magica... / Mai trei ore si jumatate pana la primul fluier...

Partida din prima manşă a fazei play-off a UEFA Europa League va începe astăzi la ora 22,00
Televizat pe Digisport.
Arbitri au fost desemnaţi: Florian Mayer, Sonke Glindemann şi Holger Henschel. Al patrulea oficial: Peter Gagelmann. Toţi cei patru arbitri sunt din Germania.
Observator de meci: Kazimierz Oleszek (Polonia).
Observator de arbitri: Vaclav Krondl (Cehia).

The Guardian

Cotidianul The Guardian a scris că "o călătorie la Timişoara, pe un stadion neacoperit, cu gardurile sale de sârmă, probabil nu figura în agenda lui City în încercarea de dominare a lumii. Mancini şi echipa sa încearcă să evite un rezultat jenant în România. Ar fi o surpriză majoră ca una dintre cele mai scumpe echipe din lume să eşueze la capătul celor două manşe".

Daily Mail

" Când jucătorii celui mai bogat club din lume au intrat în prăfuita parcare a stadionului din Timişoara, tinerii antrenori, juniorii pur şi simplu s-au oprit în mijlocul antrenamentului, uitând de minge. Un mic grup de jucători se uită peste ruinele unei tribune de beton, de la terenul de antrenament, pentru a prinde licărirea procesiunii milionarilor de la City care descind din autocar. Aici în Oraşul Florilor, numit aşa după numeroasele şi frumoasele parcuri, grădini şi alei, stă ascuns un monstru român turbat. City trebuie să fie atentă să nu devină cel mai mare scalp din istoria embrionară a Timişoarei. Mancini e conştient de pericolele care pândesc echipa sa şi ia în serios ameninţarea taberei care a eliminat-o pe Şahtior anul trecut"

Presa engleză: "În oraşul florilor stă ascuns un monstru român turbat!"

Formula ideala pentru Mancini / Manchester City a avut in aceasta vara cea mai spectaculoasa campanie de transferuri