miercuri, 12 ianuarie 2011

Jucator surpriza la Poli / De azi 5 zile in cantonament in Ungaria la Debrecen

 Mijlocaşul Luigi Lavecchia, ultima dată la Bologna, a ajuns ieri la Timişoara şi va pleca cu echipa în cantonamentul din Ungaria.






Oficialii lui Poli au găsit soluţia pentru postul de mijlocaş dreapta, considerat vulnerabil de antrenorul Dusan Uhrin. Italianul Luigi Lavecchia (29 de ani) este de ieri la Timişoara, iar astăzi va pleca cu “alb-violeţii” în cantonamentul de la Debrecen. Lavecchia este jucător liber de contract şi a evoluat în ultimii 3 ani la Bologna.

Născut la Torino, mijlocaşul italian a fost crescut de Juventus, însă nu a primit foarte multe şanse să se afirme. A făcut-o în schimb în Serie B, în perioada 2003-2007, la Messina şi Arezzo, unde a evoluat sub formă de împrumut.
Lavecchia a cochetat şi cu loturile naţionale de tineret ale Italiei.






A avut probleme medicale

Lavecchia s-a confruntat în ultima perioadă cu unele probleme medicale. Acestea au apărut în 2008, după primul sezon petrecut la Bologna. Mai exact fotbalistul a suferit o ruptură musculară la coapsă, care l-a sîcîit o perioadă mai îndelungată. Acesta este şi unul din motivele pentru care Lavecchia nu a evoluat deloc sezonul trecut.


123 de partide în Serie B a bifat Lavecchia pentru Ascoli, Messina şi Arezzo

34 de meciuri a strîns Lavecchia în Serie A