sâmbătă, 6 august 2011

Amical

Astazi, 6 august, Poli va incheia stagiul de pregatire la Gyula cu un meci in localitate, contra formatiei de prima liga Debreceni VSC. Partida va incepe la ora 18.



In acest moment, Debrecen ocupa locul 2 in campionatul maghiar, cu noua puncte din noua posibile. Debrecen nu s-a calificat in acest sezon de cupe europene, insa in cele doua stagiuni anterioare a fost calificata in grupele Champions League, respectiv grupele Europa League. Formatia alb-rosie a cucerit de cinci ori titlul national, de patru ori Cupa Ungariei si de cinci ori Supercupa Ungariei.

"Cetateanul" Panti

Costel Pantilimon e, începând de astăzi, portarul celor de la Manchester City. Site-ul oficial al grupării engleze a anunțat transferul și i-a urat bun venit noului goalkeeper.






„Goalkeeperul în vârstă de 24 de ani vine de la Poli Timișoara și va fi dublura lui Joe Hart, după plecarea lui Shay Given la Aston Villa. A jucat de două ori contra „The Blues” sezonul trecut . După ce și-a reprezentat țara la toate nivelele de vârstă, a făcut pasul la naționala de seniori în 2008 și a atras interesul lui Arsenal și a lui Inter Milano înaine de a ajunge la City. Îi dorim lui Costel un călduros bun-venit la club”, site-ul oficial al clubului.
Pentru Costel Pantilimon, Poli va încasa 2.5 milioane de lire sterline (aproximaiv 2.9 milioane de euro). De menționat că 30% din suma transferului va ajunge la Aerostar Bacău, clubul formator al portarului.