marți, 17 mai 2011

Otelul - campioana meritata, sau nemeritata ? A contat sau nu functia detinuta de Marius Stan, la FRF ?

Greselile de arbitraj au fost la ordinea zilei, nu as putea sa zic ca Poli nu a fost ajutata, ca nu s-a ajutat pe ea asta e altceva. Intr-un top al greselilor de arbitraj in favoarea unei echipe, galatiul conduce detasat. De ce oare ?
Daca e sa ne uitam in urma, ce campioane am avut din 2003 - 2004 incoace:
2003-2004 dinamo
2004 - 2005 steaua
2005 - 2006 steaua
2006 - 2007 dinamo
2007 - 2008 cfr
2008 - 2009 urziceni
2009 - 2010 cfr
2010 - 2011 galati

In anii in care cfr iesea campioana, la fel, castiga cfr-ul meciuri pe banda rulanta, dubios, meciuri cu goluri din ofside-uri, ajutati de arbitrii.
Povestea la dinamo si steaua este identica, sa zicem poate ca in anul in care steaua a mers in UEFA pana in semifinale, a avut o echipa buna si s-a ajutat si singura, nu doar a fost ajutata de arbitrii.
Cand urziceniul a iesit campioana, am zis, da, asta este o adevarata campioana, a avut o echipa care a jucat bine. Ulterior s-a aflat ca bucsaru ar fi implicat in niste legaturi bolnavicioase cu unii cu altii. oricum avea dreptate Iancu, povestea sau proiectul urziceni era o porcarie. Noroc ca au venit arbitrii straini si asa au reusit cei de la urziceni sa castige titlul, ca altfel cine stie, poate acel titlu a fost promis tot cfr-ului. Sa nu mai zicem ca dintr-o eroare de albitraj POLI a pierdut acel meci, acea finala de campionat.
In anii in care cfr si dinamo au luat campionatul, sefii echipeleor detineau aceeasi functie la FRF ca si cea a lui stan ( si Bran ) de la galati.
Ca anul asta, nu stiu sa mai fi fost vreo echipa asa de ajutata precum otelul. ( ma refer la campionatele mai recente, nu cele comuniste in care steaua si dinamo, erau umflate).

CATE FINALE MAI TREBUIE SA PIERDEM, CA SA CASTIGAM SI NOI UN TROFEU.
ECHIPA DE FOTBAL FEMININ RIPENSIA TIMISOARA, IN ANII TRECUTI A CASTIGAT CUPA ROMANIEI. ECHIPA DE BASCHET BCM TIMISOARA A CASTIGAT CUPA ROMANIEI. RCM RUGBY TIMISOARA, A CASTIGAT CUPA EUROPEI CENTRALE. TIMISOARA A CASTIGAT CATE CEVA, DAR NOI NE DORIM CA SI FOTBALISTII SA ADUCA UN TROFEU.
AM PIERDUT FINALA DE CUPA CU RAPID - CU CANTEC. AM PIERDUT FINALA CAMPIONATULUI CU URZICENI, 2-1, GRESEALA DE ARBITRAJ, AM PIERDUT FINALA CUPEI CU CFR, 3-0 CU CANTEC, AM PIERDUT ACUM FINALA CAMPIONATULUI CU OTELUL, IARASI 2-1, ASTA CAM DIN VINA NOASTRA.
CAT SA MAI PIERDEM ?