miercuri, 23 februarie 2011

Inaintea inceperii returului au inceput mizeriile din campionatul nostru... / Regulamentul se aplica doar in unele cazuri si la cei fraieri...

MARIUS STAN presedintele otelului care are functie la FRF ( am repetat asta de multe ori pe acest blog ), trage sforile. Este normal ca Pandurii sa nu fie programata, pentru o datorie care o are la Dinamo si GALATI are 3 puncte.
De ce TOCMAI ACUMA? ...doar se amana de doi ani de zile plata datoriei.

Liga Profesionistă de Fotbal a publicat, miercuri, pe site-ul oficial, un comunicat prin care anunţă clubul Pandurii Târgu Jiu că nu este programat în etapa a XIX-a a Ligii I din cauza datoriilor către SC FC Dinamo 1948 SA Bucureşti.

Marius Stan: "Am început aşa cum ne doream, cu o victorie!"

"Dorinel m-a întrebat de vreo cinci ori dacă se întoarce la Galaţi. Decizia nu mai poate fi schimbată, băieţii se întorc acasă", a declarat Marius Stan.

Iancu: "Pandurii şi Oţelul s-au înţeles la un şpriţ să nu joace meciul! Gălăţenii nu vor lua titlul cu aceste 3 puncte!"
"Ce e sigur e că nu o să câştige Galaţiul campionatul cu aceste 3 puncte. Nu se poate întâmpla asta. Rapid nu a vrut să greşească atunci, au interpretat greşit regulamentul, noi am avut dreptate şi am luat cele 3 puncte. În cazul de faţă e altceva.

Pot să mă gândesc că şi Galaţiul putea să câştige la Pandurii, dar parcă era un lucru mai firesc. Nu aş vrea să mă hazardez şi să spun tot ce cred, e şi o doză de subiectivism, Nu înţeleg cum au ajuns Pandurii în această situaţie. Nu cred că s-au încurcat de o plată. Toată competiţia e afectată şi toată naturaleţea ei. Nu cumva s-au întâlnit oficialii celor două echipe la un şpriţ?

Marius Stan nu mă poate păcăli. Atâta timp cât ai făcut parte din "Cooperativă', nu te mai schimbi, eşti un om pătat. N-are Dunărea care trece prin Galaţi apă să-l spele. A păcălit atâta lume atâţia ani şi s-a justificat că alea erau vremurile. Am supoziţia că ei s-au înţeles în cantonament la Braşov să nu joace. E rea voinţă, rea credinţă şi denaturarea acestui clasament."