marți, 7 decembrie 2010

Uhrin semnează cu Poli... / Este buna schimbarea ? Contra nu are nicio infrangere...dar degeaba daca ai multe egaluri... / Dusan Uhrin - part 2

Totul e clar la Poli Timişoara. Dusan Uhrin jr. va fi noul antrenor din retur, urmînd să semneze un contract pe doi ani şi jumătate. Cehul va sosi la finele săptămînii la Timişoara, iar Marian Iancu vine să se asigure personal că tehnicianul nu va refuza detaliile financiare propuse.

"Opţiunea mea este una singură: Dusan. Dacă nu mă voi înţelege cu Dusan, atunci voi negocia cu Uhrin. Din punctul meu de vedere, va fi noul antrenor al echipei. Sper ca şi el să gîndească la fel şi îmi doresc să ne putem înţelege şi din punct de vedere financiar. Mă voi întîlni cu Dusan la finele săptămînii la Timişoara şi voi discuta direct cu el".
Marian Iancu

Dusan Uhrin jr. - antrenor principal
Valentin Velcea - antrenor secund
Iosif Rotariu - antrenor secund
Dragoş Picu - antrenor cu portarii
Giuseppe Vino - preparator fizic

Este clar ca o data cu venirea noului antrenor lucrurile se vor schimba. E  bine ca pana acuma echipa nu a pierdut niciun meci, dar era bine daca am fi avut mai multe victorii... ajungem la vorba patronului ( ...decat doua egaluri mai bine o infrangere si o victorie, in loc de doua puncte, ai trei puncte...).
Dar si daca in loc de o victorie si o infrangere am fi avut doua infrangeri... nici nu stii cum e mai bine.
Lucrul cel bun este ca avem echipa in prima divizie si trebuie sa ne bucuram ca suntem si acolo sus, in vremurile astea grele nu se stie ... echipele se pot desfiinta.
Dusan Uhrin are un alt stil de-a juca cu el ori castigi ...ori pierzi, nu strica nici modul asta de joc. In primul mandat al cehului aveam cele mai multe goluri date in campionat - bine, aveam si un atacant meserias.
Acum, avem record de invincibilitate, am avut record de goluri marcate, am jucat finale, am avut golgheteri, am fost vicecampioni, am avut puncte luate si puncte reprimite, scandaluri, am avut jucatori cu nume, am pierdut culori, am recastigat culori, l-am avut pe Hagi, am avut o gramada - suntem o echipa cosmopolita, lovituri de imagine cat cuprinde - in anii astia de la revenirea echipei in primul esalon si de la venirea BKP-ului , DAR NU AM AVUT TITLURI si ACUM a venit momentul sa le castigam. Cu Uhrin, cu Contra, cu Iancu cu oricine ar fi antrenor trebuie sa castigam si noi ceva...