joi, 7 octombrie 2010

Conducerea clubului CSU Voinţa Sibiu nu este de acord cu desfăşurarea meciului din Cupă cu Poli Timişoara pe stadionul Dan Păltinişanu.

Echipa antrenată de ex-timişoreanul Cosmin Pelici, jucătorul formaţiei alb-violete din deceniul trecut, este nemulţumită de decizia Federaţiei Române de Fotbal de a muta partida la Timişoara. Conform tragerii la sorţi, gazda meciului din Cupă trebuia să fie Sibiul, dar programarea la ora 18.30 în vederea televizării, coroborată cu lipsa unei instalaţii de nocturnă pe stadionul Municipal din Sibiu, au condus la mutarea partidei pe Dan Păltinişanu.

Se pare că hotărârea nu este deloc pe placul conducerii formaţiei ardelene. Şefii CSU Voinţa se află în discuţii pentru montarea pe stadion a unei instalaţii mobile de nocturnă, în consecinţă solicită FRF revenirea asupra deciziei de mutare a locului de desfăşurare a partidei. „Nu este fair-play această decizie a federaţiei. Peste tot apare că noi ne-am dat acordul să jucăm la Timişoara, însă nu este deloc aşa. Pe noi nu ne-a întrebat nimeni. Nu ne-a băgat nimeni în seamă. Probabil pentru că noi suntem o echipă din Liga a II-a, iar Timişoara este un club cu bani care e obligatoriu să meargă mai departe în competiţie, mai cu seamă că sponsorul Cupei este chiar din acel oraş. Ne-am interesat în Italia şi 90 la sută avem şanse să închiriem o instalaţie mobilă de nocturnă. Cerem ca să fie respectată tragerea la sorţi şi meciul nostru cu FC Timişoara să se desfăşoare la Sibiu”, a declarat Marius Lungu, preşedintele Voinţei în cotidianul sibian Tribuna.

De cealaltă parte, conducătorul clubului FC Timişoara, Gheorghe Civorchian, nu crede că susţinerea meciului la Sibiu ar reprezenta un impediment pentru Timişoara şi cere doar ca regulamentele Cupei să fie respectate.

Partida dintre Poli Timişoara şi CSU Voinţa Sibiu, contând pentru optimile de finală ale Cupei României a fost programată pe 27 octombrie, de la ora 18.30, în direct pe Sport.ro. FRF a anunţat deja că meciul va avea loc pe Dan Păltinişanu.