joi, 29 iulie 2010

Rezumat Mypa - Poli 1 - 2

Final. MyPa47 - FC Timisoara 1-2


Minutul 84. Iese Tames, intra Bourceanu. Minutul 79. Cartonas galben Magera, pentru proteste. Arbitrul nu a acordat penalty la un fault al portarului asupra lui Goga.

Minutul 74. Gooooooooooooool Timisoara! 1-2. Axente marcheaza din 12m, dupa pasa lui Tames.

Minutul 66. Sut Magera de la 30 m pe langa poarta.

Minutul 60. Pantilimon respinge un sut periculos de la 12 m al lui Ricketts, scapat pe contraatac.

Minutul 58. Sut Goga din 8 m, pe langa poarta.

Minutul 56. Cap Mera din 12 m, prins de portar.

Minutul 54. Sut Magera de la 16m prins de portar.

Minutul 49. 1-1 Egaleaza Rickketts cu capul din 8m.

Minutul 48. Sut Axente de la 14m, pe langa poarta.

Schimbari la pauza. Au iesit Curtean si Chiacu, inlocuiti de Contra si Axente.

Minutul 45. Pauza. 1-0 la pauza pentru FC.Timisoara

Minutul 35. Goooooooooooooooool Timisoara!!! Tames deschide scorul cu un sut din 12m, dupa o faza prelungita. Magera a batut scurt o lovitura libera la Chiacu, acesta a trimis in careu, de unde Tames a punctat. MyPa47-Timisoara 0-1

Minutul 27. Corner pentru Timisoara, Cap Magera din 10m, respins de pe linia portii de un fundas finladez. Este ocazia cea mai mare a meciului pana in acest moment.

Minutul 25. Sut Goga de la 20m, deviat de Magera cu capul din 8m peste poarta.

Minutul 22. Prima ocazie mare pentru gazde. Sut Saxman de la 22 m, pe langa vinclu.

Minutul 20. Gazdele se aproprie de poarta noastra. A treia lovitura de colt in 20 de minute. Scorul este in continuare 0-0.

Minutul 14. Sut Chiacu de la 25 m, mult pe langa poarta.

Minutul 8. Actiune cursiva a noastra pe traseul Magera - Tames - Goga, finalizata cu un sut din 12 m, respins de portar.

Minutul 4. Primul corner,pentru gazde, ramas fara rezultat.

A inceput partida. S-a oprit si ploaia intre timp. In tribune sunt aproximativ 2500 de spectatori.

In formula de start, va intra Luchin in locul lui Bonfim. Aici la Myllykoski a inceput să plouă. In tribune, au apărut zece susţinători ai echipei noastre.

Echipa de start a FC Timişoara, din meciul care va începe de la ora 19,00: Pantilimon - Bonfim, Cisovsky, Mera, Scutaru-Alexa, Curtean-Chiacu, Tameş, Goga-Magera. Pe bancă: Taborda, Luchin, Popovic, Bourceanu, Contra, Mansour, Axente.

MyPa-47 are următorul prim 11: Kuismala, Hietanen, Timoska, Uimaniemi, Okkonen, Aijala, Ricketts, Oksansen, Aho, Saxman, Votinov. Rezerve: Johansson, Lindberg, Kurittu, Koljonen, Benenides, Rautiainen, Alonen.


Bonfim va fi transferat la Steaua!

Oooo, ce veste minunata, intarim stelutza, minunat...
Nu putea fi transferat afara, de ce nu a fost tinut in echipa ?
La ultimul meci Bonfim s-a descurcat bine, in campionatul trecut la fel, in afara de doua greseli, a fost ok.

Mypa - Poli 1 - 2

Dupa un drum greu si lung ( cu autocarul pana la Budapesta, de acolo cu avionul pana la Helsinki si iarasi cu autocarul pana in orasul in care s-a desfasurat meciul ), jucatorii nostri au jucat lejer si fara stres.
Au reusit sa invinga o echipa modesta dar bataioasa.
Duminica baietii au de invins o alta echipa mica Gaz Metan M, sa speram ca drumul de intoarcere nu o sa fie foarte obositor

Vrei sa vezi meciul lui POLI din Finlanda - CLICK AICI -

http://hdgoals.com/watch-Mypa- vs-FC-Timisoara-live-1

trebuie sopcast, numa cand incepe meciul

CVUCS organizează deplasare la Sibiu pentru cei care vor sa o susţină pe Poli în partida contra Mediaşului, din etapa a II-a a Ligii I.

Plecarea va avea loc duminică la ora 8 din faţa Casei Politehnicii. Costul deplasării este de 45 de lei, iar costul unui bilet de intrare la meci este de 30 de lei. În total, pentru suporterii timişoreni sînt rezervate 200 de bilete în sectorul pentru oaspeţi al stadionului din Sibiu. Cei care vor să facă deplasarea trebuie obligatoriu să se înscrie din timp la Greblă, la numărul de telefon 0722 27 62 07.

Pe cine ingroapa Coltescu etapa viitoare?

Deşi a avut numeroase probleme la partida din prima etapă dintre Poli şi Gloria, Sebastian Colţescu a primit notă de trece şi va arbitra şi în etapa următoare partida dintre Braşov şi U Cluj. Centralul a greşit de ambele părţi, iar fanii aflaţi la stadion au fost enervaţi în permanenţă de deciziile acestuia, centralul fiind fluierat copios la ieşirea din teren.