miercuri, 17 noiembrie 2010

De astazi suntem oficial FC POLI TIMISOARA / Palmaresul si culorile au revenit in TIMISOARA

Culorile alb-violet şi denumirea de Politehnica sunt folosite din nou de site-ul formaţiei FC Timişoara, începând de miercuri, iar preşedintele Consiliului de Administraţie al clubului bănăţean, Marian Iancu, a precizat că aceste modificări reprezintă un prim pas spre normalitate.

"Prin revenirea site-ului oficial la culorile «alb-violet» şi la denumirea de Politehnica Timişoara începem să facem paşii normali pe care i-am anunţat din timp. Acesta este un argument care susţine ultimele declaraţii făcute de mine cu privire la palmares. Din retur ne vom numi aşa cum trebuie să ne numim. În pauza competiţională vom face demersurile şi către federaţie. Vom pune la dispoziţie toată documentaţia, pentru ca cei din federaţie să ia o decizie în cunoştinţă de cauză", a declarat Marian Iancu.

Poli - Otelul, duminica 21.11.2010 de la ora 20.30 / Mare bucurie - suntem arbitrati de un aradean

Mulţi jucători au probleme medicale şi se pare că tehnicianul  Cosmin Contra va trebui să improvizeze şi în partida de la sfârşitul acestei săptămâni.

Laszlo Sepsi, cu probleme de tendinită, s-a pregătit separat astăzi, alături de preparatorul fizic Mihai Alexandru;
Ianis Zicu a revenit pe teren după o săptămână de absenţă, dar nu poate să se pregătească 100%, prezenţa lui pe teren în următoarea etapă fiind mai departe sub semnul întrebării. Din cauza rupturii fibrilare suferite la disputa cu FC Vaslui, Zicu a ratat şi convocarea la naţională, pentru amicalul de mâine, 17 noiembrie, cu Italia, anunţă site-ul grupării timișorene.
Alexandru Bourceanu, cu întindere la ligamentul colateral extern al genunchiului drept, a alergat separat la antrenamentul de astăzi;
Lukas Magera are şi el probleme, la glezna stângă, făcând exerciţii la sala de
forţă;  
Cristian Scutaru se antrenează la rândul lui la jumătate din randament, din pricina unei pubalgii care l-a făcut să rateze ultimul meci oficial, cel de la Urziceni.
Alexandru Curtean şi Gueye Mansour, ambii urmând să reapară în meciurile oficiale abia în primăvara lui 2011.



Partida Politehnica Timişoara-Oţelul Galaţi, din etapa a 16-a a Ligii I, va fi condusă de următoarea brigadă de arbitri: Ovidiu Haţegan (Arad)-Eduard Dumitrescu (Piteşti), Dorin Mudura (Oradea). Rezervă: Eduard Constantinescu (Craiova). Observatori au fost desemnaţi Cornel Sorescu (Piteşti) şi Ion Turculeanu (Craiova).