miercuri, 31 iulie 2013

ASU POLITEHNICA TIMISOARA VA JUCA DIN SEZONUL VIITOR IN LIGA 4. TRAIASCA MASA VERDE...

ASU Politehnica Timişoara, echipa suporterilor de pe Bega, va juca din sezonul viitor în Liga a IV-a.Decizia a fost luată în urmă cu doar câteva momente la AJF Timiş, acolo unde a avut loc o şedinţă în care s-a stabilit componenţa viitoare a seriei.

Concret, ASU Poli a terminat pe locul doi în seria a 3-a din liga a 5-a şi ar fi trebuit să evolueze şi în viitoarea stagiune în aceeaşi ligă, din fiecare serie promovând o singură echipă.

În această dimineaţă a avut loc o şedinţă pentru stabilirea celor 18 echipe care participă în liga a IV-a. Conform regulamentelor, dacă o echipă nu se mai înscrie în campionat, următoarea de sub linie care a retrogradat îi ia locul.

Doar că Bega Belint şi Spartak Gottlob au refuzat să se înscrie, chiar dacă au terminat peste linie, iar dintre cele trei retrogradate, doar Real Dragşina a acceptat să ocupe un loc vacant. Astfel, ca ocupantă a locului secund cu cel mai bun punctaj, ASU Poli a fost promovată în liga superioară.
În şedinţa mai sus menţionată s-a stabilit şi calendarul ligii a IV-a. Astfel, conform ţintarului,  echipa suporterilor va evolua în prima etapă în deplasare, sâmbătă - 10 august, ora 11, în compania lui Arsenal Făget.
Profit în Liga a V-a
ASU Politehnica a încheiat sezonul 2012-2013 cu un profit de peste 60.000 de lei, în condiţiile în care printre cheltuieli au figurat prime, seturi de echipamente personalizate şi petreceri cu jucătorii după meciurile din Judeţ.

Iubirea bănăţenilor pentru echipă - aceştia au creat întotdeauna o atmosferă incendiară la partidele echipei favorite, chiar dacă au fost nevoiţi să se deplaseze uneori în cătune uitate de lume - nu cunoaşte limite, astfel că mulţi dintre fani au cotizat câte 20 de lei în sezonul trecut.

În acest moment, echipa este condusă de Paul Codrea, care şi în viitoarea stagiune va ocupa funcţia de antrenor-jucător.


Etapa 1 (10 august) Arsenal Flacăra Făget (deplasare)
Etapa 2 (17 august) AS Peciu Nou (acasă)
Etapa 3 (24 august) Timișul Șag (d)
Etapa 4 (28 august) Real Dragșina (d)
Etapa 5 (31 august) CS Ghiroda (a)
Etapa 6 (7 septembrie) Banatul Nerău (d)
Etapa 7 (14 septembrie) Pobeda Dudeștii Vechi (a)
Etapa 8 (18 septembrie) FC Chișoda (d)
Etapa 9 (21 septembrie) Auto Timișoara (a)
Etapa 10 (28 septembrie) CS Flacăra Timișoara (d)
Etapa 11 (5 octombrie) CS Dumbrăvița (a)
Etapa 12 (12 octombrie) Marcel Băban Jimbolia (d)
Etapa 13 (19 octombrie) Progresul Gătaia (a)
Etapa 14 (26 octombrie) CFR Timișoara (d)
Etapa 15 (2 noiembrie) Cocoșul Orțișoara (a)
Etapa 16 (9 noiembrie) Progresul Racovița (d)
Etapa 17 (16 noiembrie) Unirea Sânnicolau Mare (a)