miercuri, 13 aprilie 2011

POLI - pandurii tg jiu 2 - 2 / Nu mai castigam acasa... / Zicu egaleaza in ultimul minut / POLI este pe primul loc

Meciul cu Pandurii e al treilea consecutiv în care Poli nu reușește să se impună pe teren propriu. În „era BKP”, doar de două ori s-a mai întâmplat ca alb-violeții să traverseze o astfel de serie neagră în meciurile de pe „Dan Păltinișanu”.





în urma unei centrări venită de la Goga. Peste încă 15 minute a venit egalarea! Pandurii au demonstrat că nu au venit în Banat pentru a face figuraţie şi au reuşit să egaleze situaţia de pe tabela de marcaj. Era Minutul 39 şi Vranjes a egalat dintr-un şut superb, imparabil, de la 20 de metri.

Repriza a doua a adus pe gazon o echipă a celor de la Pandurii îmbrăcată într-un echipament complet diferit. De la tricourile de culoare neagră, adversarii lui Poli au trecut la echipamentul complet alb. Aceasta probabil a derutat echipa gazdă şi în minutul 48 oaspeţii au marcat, prin Lemnaru. Apărarea polistă a fost total bulversată şi Lemnaru a înscris după ce a dejucat jocul la ofsaid al Timişoarei. Alb-violeţii au alergat o repriză întreagă după egalare, dar jocul prestat a fost unul dintre cele mai slabe din acest campionat.

Toată lumea părea resemnată cu rezultatul de pe tabelă, iar jucătorii şi conducerea tehnică de la Poli se pregăteau să-şi încaseze vorbele „de bine” de la patronul Marian Iancu, pentru prima înfrângere din acest sezon. Dar a venit minutul 90 şi Ianis Zicu a reuşit ceea ce nimeni nu se mai aştepta. A primit o minge la 15 metri, a şutat şi a înscris!

Etapa XXVI POLI - pandurii tg jiu 13.04.2011 ora 19.30

Poli nu va putea conta nici în această partidă pe sprijinul căpitanului Dan Alexa, el ispăşindu-şi ultima etapă de suspendare. Tot suspendat este şi Stefan Nikolic. Muntenegreanul s-a ales cu un cartonaş galben în urma partidei cu Sportul Studenţesc. Lista celor accidentaţi începe cu Ianis Zicu. Golgheterul Timişoarei este încă incert pentru partida de miercuri seara. Cel mai probabil, în avanposturi va fi Zăgrean, alături de Magera. Tosaint Ricketts a fost inclus în lotul pentru meciul cu Pandurii, dar nu se ştie dacă va putea juca. Rămân indisponibili Manosur şi Curtean, plus Laszlo Sepsi.

Aşadar, Poli va avea parte de un meci dificil, cu o formaţie aflată în revenire de formă şi aflată în căutare de puncte valoroase în dorinţa de evitare a retrogradării. De cealaltă parte, Dusan Uhrin îşi doreşte neapărat o victorie pe teren propriu, în faţa fanilor alb-violeţi.





Site-ul oficial al Comisiei Centrale a Arbitrilor a anunţat brigada care va oficia la jocul FC Politehnica Timişoara-Pandurii Târgu Jiu (etapa XXVI din Liga I, miercuri, 13 aprilie, ora 19,30):

Sebastian Colţescu (Craiova)-Florin Păunescu (Râmnicu Vâlcea), Marius Nicoară (Băile Herculane). Rezervă: Ştefan Erdei (Oradea). Observatori: Corneliu Fecioru şi Nicolae Pantea (ambii din Bucureşti).