marți, 17 august 2010

Manchester City

Craig Bellamy împrumutat în liga a II-a engleză / Nu ne putem bucura, Man City mai are jucatori...

Până mai ieri atacant de bază la City, Craig Bellamy a fost de acord să fie împrumutat în liga a II-a engleză la Cardiff.
Bellamy (31 ani), care a mai jucat în carieră la Norwich, Coventry, Newcastle, Blackburn, Liverpool şi West Ham, a evoluat in 40 de meciuri pentru „cetăţeni” şi a marcat 12 goluri.

Interes major pentru meciul de joi cu Manchester City / Vom avea un stadion plin

Până marți dimineața au fost vândute peste 15.000 de bilete, din cele 28.000 puse la vânzare de organizatori. Astfel, după toate probabilitățile, Poli Timișoara - Manchester City se va juca în fața unui stadion plin. Bănățenii respectă fotbalul adevărat și vin în număr mare la fiecare meci european al favoriților.
500 de bilete sunt rezervate suporterilor englezi.

Marian Iancu foarte optimist:"O eliminam pe Manchester City asa cum am facut-o si cu Sahtior!"

Timisoara a dat peste miliardarii de la Manchester City, dar Iancu nu se teme si spune ca Timisoara va oferi surpriza anului! Poli vrea sa repete mega surpriza de anul trecut, cand a eliminat-o din Europa pe Sahtior Donetk.

Un transfer mai scump decat toata Poli Timisoara! City a oferit 40 de milioane de euro pe Thiago Silva!

Marca anunta ca Manchester City e gata sa faca un mega transfer in aceasta vara.
40 de milioane de euro vor sa scoata seicii lui City din buzunar pentru Thiago Silva de la Milan. Jucatorul de 25 de ani mai este dorit insistent de Real Madrid.

Lotul Timisoarei mai ieftin decat Tevez! Toti jucatorii lui City valoreaza peste 350.000.000 de euro:


Adversara Timisoarei in play-off-ul Europa League este considerata cea mai bogata echipa din lume, dupa ce a fost cumparata la 1 septembrie 2008 de consortiul Abu Dhabi United Group Investment and Development Limited, detinut de seicul Mansour bin Zayed Al Nahyan, din Emiratele Arabe Unite.

Manchester City a fost fondat in 1880, culorile echipei sunt alb-bleu, iar meciurile de pe teren propriu sunt gazduite de City of Manchester Stadium, cu o capacitate de 47.726 de locuri.

Managerul lui City este italianul Roberto Mancini. Fostul international italian a mai antrenat Fiorentina, Lazio si Inter Milano. Ca antrenor, Mancini are in palmares patru Cupe ale Italiei (cate una cu Fiorentina si Lazio si doua cu Inter Milano) si trei titluri de campion al Italiei cu Inter Milano.

In aceasta vara, cele mai importante transferuri ale echipei Manchester City au fost atacantul spaniol David Silva (Valencia), pentru 30 de milioane de euro, Yaya Toure (Barcelona), in schimbul a 35 de milioane de euro, fundasul sarb Aleksandar Kolarov (Lazio), pentru aproximativ 22 de milioane de euro si Jerome Boateng, de la Hamburg, pentru aproximativ 12.5 milioane de euro.

Valoare totala a lotului: 353.050.000 de euro in timp ce lotul Timisoarei valoreaza 26.925.000 de euro conform transfermarkt. Costel Pantilimon este cel mai scump jucator din lotul lui Poli: 2.700.000 de euro.

David Silva, OUT din lotul lui City pentru meciul cu Timisoara! Vin Tevez, Adebayor si Robinho! / Pentru City nu este o pierdere prea mare

Portari: Joe Hart, Shay Given, Stuart Taylor

Fundasi: Micah Richards, Wayne Bridge, Pablo Zabaleta, Aleksandar Kolarov, Jerome Boateng, Joleon Lescott, Kolo Toure, Shaleum Logan

Mijlocasi: Michael Johnson, Shaun Wright-Phillips, Adam Johnson, Garreth Barry, Patrick Vieira, Vincent Kompany, Nigel de Jong, Yaya Toure

Atacanti: Emmanuel Adebayor, Robinho, Roque Santa Cruz, Carlos Tevez

In lot nu au fost inclusi Craig Bellamy, David Silva si Steven Ireland.

Site-ul lui Manchester City: "Fanii trebuie sa aiba grija la scarile de pe stadionul Timisoarei!"

Site-ul oficial al lui Manchester City prezinta un ghid pentru proprii suporteri care vor face calatoria la Timisoara pentru partida din Europa League, printre recomandari fiind "sa aiba grija la scarile foarte abrupte si neegale care nu au balustrade".

"Stadionul este la 15 minute de centrul orasului. Turnichetii de pe «Dan Paltinisanu» se vor deschide cu doua ore inainte de inceperea meciului, cu suporterii echipei oaspete care vor putea intra pe stadion pe la poarta A. Facilitatile in interiorul stadionului sunt limitate si nu se permite accesul cu bauturi achizitionate in afara arenei. Suporterii vor fi controlati la intrare si probabil retinuti dupa meci pentru 45 de minute din motive de siguranta. Este recomandat sa aveti mai multa grija la intrarea si iesirea din stadion pentru ca scarile sunt foarte abrupte si neegale, fara balustrade", noteaza site-ul oficial al echipei Manchester United.

Sursa citata descrie orasul Timisoara ca pe unul prietenos si sigur. "La sosire, fanii se pot indrepta spre Piata Victoriei pentru a incerca numeroasele cafenele, baruri si cluburi de noapte pe care orasul le are. Este un oras universitar asa ca e plin de viata noaptea. Transportul public si taxele sunt bune si foarte ieftine, cu autobuze si tramvaie care circula de la ora 5.00 pana 23.00. Timisoara este cunoscut ca un oras prietenos, un oras european sigur dar, ca mai toate locurile, este recomandat ca noaptea sa nu fie frecventate parcurile si zonele periferice", se mai scrie pe site-ul www.mcfc.co.uk.

In opinia englezilor, Timisoara este un amestec de industrie si cultura est-europeana. "Fanii echipei Manchester City se pot astepta la un amestec de industrie est-europeana si cultura la sosirea in ospitalierul oras Timisoara pentru play-off-ul Ligii Europa. Orasul, cunoscut si ca «Mica Viena», este al treilea cel mai populat oras din Romania. Revolutia din 1989 a inceput la Timisoara si a cuprins Romania, cu iesiri masive in strada pentru indepartarea dictatorului Nicolae Ceausescu. Tarzan, cel original, actorul Johnny Weissmuller, s-a nascut la Timisoara, in 1904, dar a emigrat in America cand era tanar. Orasul a fost primul din Europa si al doilea din lume cu strazi iluminate electric".

POLI TIMISOARA 2010 - 2011