sâmbătă, 11 septembrie 2010

TIMISOARA

Lotul complet pentru sezonul 2010 - 2011

Pe 10 septembrie a fost ultima zi în care s-au mai putut efectua transferuri. Iată lista finală cu jucătorii:

29. Costel Pantilimon,
99. Pedro Taborda,
1. Andrei Cobliş,
3. Andrei Sava,
4. Srgian Luchin,
5. Dan Alexa,
7. Alexandru Curtean,
8. Laszlo Sepsi,
9. Mircea Axente,
10. Iulian Tameş,
11. Gueye Mansour,
13. Cristian Scutaru,
14. Ioan Mera,
15. Hristu Chiacu,
17. Lukas Magera,
18. Alexandru Popovici,
19. Stefan Nikolic,
20. Helder Mauricio,
21. Dorin Goga,
22. Cosmin Contra,
24. Dusan Dukic,
25. Ovidiu Burcă,
27. Ianis Zicu,
28. Marian Cisovsky,
31. Adrian Poparadu,
33. Marian Fuchs,
34. Răzvan Dobricean,
55. Alexandru Bourceanu.

Ronny Levy la Timisoara ? / Oficial nu se stie nimic / Presa din Bucuresti bate campii


Conform unui site din bucuresti Vladimir Petrovici va prelua nationala Serbiei. Anuntul oficial se va face dupa meciul cu Astra intr-o conferinta de presa.
Acelasi site mai precizeaza ca discutiile cu Ronny Levy au demarat de acum trei saptamani,  antrenorul fiind un apropiat al lui Daniel Stanciu.

"Ştiam de multă vreme de interesul sîrbilor, iar o posibilă plecare a lui Petrovic nu ne va prinde descoperiţi pentru că sîntem un club profesionist. Este o situaţie pe care o cunoaştem de mai multe săptămîni, nu puteam rămîne fără reacţie", a spus Marian Iancu.

Vehiculata plecare a lui Vladimir Petrovic la naţionala Serbiei nu lasă descoperită banca lui Poli. Cel puţin aşa reiese din declaraţiile oficialilor clubului, care au recunoscut că s-au gândit la câteva alternative în cazul în care Pizon va accepta oferta Federaţiei Sârbe. Totuşi, conducerea a infirmat zvonul unei eventuale sosiri a israelianului Ronny Levi la Timişoara.

Cum Radomir Antic are şanse mici să rămână pe banca Serbiei, forul de la Belgrad a demarat deja negocieri cu mai mulţi tehnicieni. Conform presei din ţara vecină, antrenorul lui Poli, Vladimir Petrovic, s-ar afla printre favoriţi. Lista îi mai conţine pe Ljubisa Tumbakovic şi Ljupko Petrovic. De asemenea, se ia în calcul şi un tandem Petrovic, cu Vladimir principal şi Ljupko director tehnic.

Iancu: "Pregătim alternativa, dar nu e Levi"

O eventuală plecare a lui Petrovic de la Poli n-ar lăsa desoperită banca tehnică. Deşi a recunoscut că are câteva variante de rezervă, Marian Iancu a declarat că nu s-a gândit la fostul antrenor al Unirii Urziceni, Ronny Levi. "Nu am discutat cu Levi, nu este în analiza noastră. E clar că nimeni nu poate să refuze echipa naţională. Nu se pune problema să ne opunem, dar ne facem şi noi anumite probleme. Nu vom sta cu mâinile în sân, să fim pregătiţi cu alternativa, dar nu este vorba de Levi", a spus Marian Iancu

Varianta Ronny Levi e infirmată şi de managerul Daniel Stanciu, cel care în iarnă a facilitat sosirea israelianului în România. "Normal că avem alternative, suntem un club profesionist şi vom găsi un înlocuitor dacă Petrovic va pleca, dar deocamdată nu e cazul. Eu nu am mai vorbit cu Levi de o lună, nu e adevărat că am discutat cu el să vină antrenor la Timişoara", a declarat Daniel Stanciu.

Pleaca Petrovic ? / Nu ar refuza Serbia / Vladimir Petrovici a recunoscut ieri că ar fi tentat să accepte oferta federaţiei sarbe.

"Recunosc că am avut o discuţie cu oficialii Federaţiei în urmă cu trei săptămîni, vă pot spune că am discutat mai multe lucruri. Dacă va exista o oferta scrisă şi concretă, atunci mă voi pune la masă şi voi discuta mai întîi cu preşedintele şi cu managerul sportiv".
Petrovici.
"Sînt bucuros că nu am fost uitat şi pot să spun că pentru un antrenor este vîrful carierei sale să preia echipa naţională. De foarte multe ori am fost propus, dar niciodată nu s-a concretizat nimic. Timpul va arăta ce se va întîmpla".
Petrovic

Sportske Zurnal, cotidianul numărul 1 de sport din Serbia, a anunţat ieri că lupta finală pentru postul de selecţioner se dă între antrenorul lui Poli şi Ljupko Petrovici.