luni, 13 decembrie 2010

Dusan Uhrin - noul antrenor

Deşi înţelegerea dintre Poli şi Dusan Uhrin nu a fost încă parafată, ultimele informaţii arată că cele două părţi s-au înţeles deja, iar în cursul zilei de marţi va avea loc semnarea contractului.



„Încă nu am bătut palma, nu am semnat contractul cu Uhrin, dar sigur de mâine (n.r. - marţi) vom avea antrenor”.
„Sunt mulţumit că vă pot anunţa că Timişoara are antrenor. Dusan Uhrin va semna cu Poli un contract pe o perioadă de un an şi jumătate. În mare se va lucra cu acelaşi colectiv tehnic, dar vor fi una sau două schimbări”, Marian Iancu.

 Se pare că întâlnirea dintre Iancu şi autorităţi a fost de bun augur şi la mai puţin de o oră el, împreună cu viitorul antrenor al FC Politehnica Timişoara, Dusan Uhrin, au făcut primele declaraţii pentru presă, anunţând că au ajuns la un acord. Nici unul dintre cei implicaţi în discuţii nu au oferit declaraţii înainte de a se ajunge la un acord. Deşi Uhrin ar fi dorit să discute cu presa la sosirea la Timişoara, duminică, el a răspuns solicitărilor lansate de managerul sportiv Daniel Stanciu şi nu a oferit nici un fel de amănunte presei. La fel, la sosirea în oraşul de pe Bega, Marian Iancu nu a discutat cu mass-media, anunţând primele declaraţii atunci când se va ajunge la o înţelegere. Ceea ce s-a şi întâmplat.




"Sper că vom avea din nou stadionul plin! Dar, înainte de toate, le transmit prietenilor noştri suporteri că vom juca un fotbal ofensiv, un fotbal de atac. Sperăm să scoatem cel mai bun loc posibil. Îmi doresc să am aceeaşi relaţie bună cu fanii ca şi data trecută, au fost nişte susţinători minunaţi! Sunt bucuros că avem din nou culorile pe care le-a avut echipa când am început să o antrenez în 2007. Acestea sunt culorile adevărate ale lui Poli!" Dusan Uhrin

NOU
Dorin Goga e cu un picior în Ştefan cel Mare.
"Poetul" ar urma să ajungă la Dinamo, ca monedă de schimb pentru Adrian Cristea, fotbalist dorit de Marian Iancu încă din primăvară.

Dorin Goga a plecat în această seară la Bucureşti, împreună cu Marian Iancu. Patronul lui Poli a ajuns la o înţelegere cu preşedintele lui Dinamo, Nicolae Badea, în ceea ce priveşte afacerea Goga - Cristea. "Prinţul" este aşteptat mâine dimineaţă la Timişoara pentru a semna cu gruparea alb-violetă. În acest moment, singurul impediment al tranzacţiei îl constituie salariul mare pe care îl cere Goga. La Timişoara, "Poetul" avea un salariu anual de 150.000 de euro.

Goga s-a întâlnit în această dimineaţă cu Marian Iancu, la hotelul unde s-au purtat şi negocierile cu Dusan Uhrin. Cei doi au discutat mai bine de o jumătate de oră.