duminică, 7 noiembrie 2010

Poli invinge Vaslui 2-1 dupa un meci 'picant' cu două cartonaşe roşii, un penalty şi 7 cartonaşe galbene/ Neinvinsi de 14 etape

Poli Timişoara a învins cu scorul de 2-1 pe FC Vaslui. Papp a deschis scorul în minutul 32, după un corner executat de Adailton, iar Zicu a restabilit egalitatea în minutul 45+2, dintr-un penalty obţinut tot de el, după un duel în careu cu Gabriel Cînu. Acesta din urmă a văzut cartonaşul roşu, iar vasluienii au fost la un pas să scoată echipa de pe teren. În minutul 69, Goga a închis tabela, înscriind cu capul.

Contra este multumit de jucatorii lui...

A fost un meci greu, cum ne aşteptam, am întîlnit o echipă care venea într-o formă foarte bună, după 4 victorii, printre cele mai bune echipe din România.



Am jucat bine, am avut ocazii, poate şi un penalty. Arbitrul a fluierat, era în poziţie de ultim apărător, era normal să îi dea roşu lui Cînu. S-au plîns că i-au dat roşu după 4 minute. Am luat gol pe fază fixă, dar am reacţionat bine. Eliminarea lui Zicu a echilibrat forţele, îmi felicit jucătorii. Jucătorii mei erau motivaţi, aţi văzut că au altă atitudine în teren, aleargă, muncesc, au constanţă în joc. E adevărat că sînt momente cînd dispărem din joc, la 2-1 ne-am retras puţin, dar mă bucură aceste 3 puncte. Urmează un meci greu în Cupă, o deplasare grea la Urziceni".

Hizo: "Eliminarea lui Cînu e stupidă! Poli a avut un sfert de ocazie"

Antrenorul Vasluiului, Viorel Hizo, a tunat la conferinţa de presă de după meci, acuzînd arbitrajul lui Avram în general şi în special faza eliminării lui Cînu.
Hizo ramane antrenorul tipic comunist, traieste in vremea trecuta, se hotareste sa scoata echipa din teren, pentru aceasta decizie trebuie suspendat.
Tot el ii invata pe jucatori sa cerseasca si sa simuleze, degeaba comenteaza ca si el isi are partea de vina.
Este un antrenor neputincios si traseist, ai plecat de la o echipa nu te mai intoarce...



Arbitru praf, a facut meciul praf ...


"Centralul" n-a văzut un penalty clar pentru Poli, la cel pe care l-a acordat bănăţenilor l-a eliminat eronat pe Cînu, iar în repriza secundă nu i-a dat "roşu" lui Wesley. Marius Avram a avut mai multe decizii-cheie greşite.

Minutul 7 - Timişoara a avut penalty
La prima fază periculoasă în careul moldovenilor, Axente a trimis mingea pe lîngă Kuciak, iar portarul slovac l-a busculat fără să atingă balonul. Avram a lăsat jocul să continue, deşi reluările TV au demonstrat evident: a fost fault, Timişoara merita penalty.
Minutul 42 - 11 metri da, eliminare nu

Cea mai grea fază a partidei s-a petrecut tot la poarta Vasluiului. Zicu a fost lansat la limita ofsaidului, Cînu l-a faultat în careu, prilej pentru Avram să dicteze corect 11 metri. Abia după vreo două minute l-a eliminat pe Cînu! Reluările DigiSport arată că atît Bălace, cît şi Kuciak puteau să intervină la Zicu, astfel că decizia de a-i arăta "roşu" a fost greşită. Vasluiul a intenţionat să se retragă de pe teren.
Minutul 57 - Zicu expulzat



Avram l-a eliminat pe autorul primului gol timişorean, după o lovire cu cotul asupra lui Papp. Pe reluările TV se vede cum Zicu îşi duce mîna violent în spate, dar nu se vede dacă îl şi atinge pe fundaşul vasluian.
Minutul 67 - Wesley iertat
Ultima mare eroare a "centralului" a avut loc la jumătatea reprizei secunde. Wesley, care avea un "galben" încă din minutul 19, a făcut un fault tare asupra lui Helder. Avram a dictat fault, dar nu şi cuvenitul avertisment, iertîndu-l de eliminare pe brazilian.

9 greşeli grave comisese Marius Avram pînă la meciul de aseară în acest campionat, în care tatăl său, şeful CCA, l-a delegat la cele mai multe jocuri.


Marian Iancu a fost prezent aseară pe arena din Timişoara după o absenţă de 6 luni. Ultima partidă de acasă vizionată din tribune de patronul lui Poli a fost cea pierdută cu FC Braşov (1-2), în campionatul trecut.



LPF este o liga PROSTITUATA - cu 5 minute inaintea inceperii partidei se anunta pe stadion ca meciul v-a fi amanat 6 minute la cererea - digi sport -
Frumos, o partida progrmata de liga lu'  mititica se amana ca asa vrea televiziunea
Daca ar fi asta singura problema, dar toata liga pute din cauza hotilor ce-o conduc
banii ce se invart acolo, interesele unora si a altora, sforile ce se trag pentru anumite echipe si multe altele...
O intrebare : Oare Otelul este meritat pe locul intai ? ... sau functia pe care o detine presedintele otelului la FRF influenteaza cu ceva ? 
(Marius Stan l-a înlocuit pe Iuliu Mureşan în Comitetul Executiv al FRF )
Pe vremea cand aceasta functia era a lui IULIU minunata echipa a cfr-ului lua campionate si cupe...