marți, 6 septembrie 2011

Azi, 06.09.2011, Cupa Romaniei, National Sebis - POLI TIMISOARA / Scor final National - POLI 1 - 2 / Meci greu pentru Poli


Golurile echipei noastre au fost inscrise de Tames, din penalti si Popovici.
La Multi Ani POPOVICI, de ziua lui jucatorul aduce victoria echipei.

Poli va întâlni astăzi, de la ora 16.30, în deplasare, pe Național Sebiș, într-un meci contând pentru faza a V-a a Cupei României. Gruparea din județul Arad nu e tocmai o necunoscută pentru alb-violeți, cele două echipe înfruntându-se într-un amical în această vară, la Timișoara.
În meciul disputat la finele lui iulie, pe terenul I din complexul „Dan Păltinișanu”, Poli s-a impus cu 3-1. Zăgrean, Axente și Popovici au punctat pentru alb-violeți, în vreme ce golul arădenilor a fost marcat de Lung.
In lotul lui Național Sebiș se află nu mai puțin de cinci fotbaliști care au evoluat în trecut la formații din județul Timiș. Patru dintre ei au sosit chiar în această vară: Francescu (Millenium Giarmata), Bozian (Unirea Sânnicolau Mare), Burlacu (Juventus Pișchia) și Budur (Pobeda Dudeștii Vechi). De departe cel mai cunoscut e Flavius Băd, fotbalist ce a evoluat pentru Poli în Liga 1, în perioada 2004-2005. A jucat 27 de meciuri pentru bănățeni, reușind să marcheze de patru ori.

Date despre Național Sebiș
Anul înființării: 2004
Culori: alb-albastru
Stadion: „Crișana”, 1.000 de locuri
Antrenori: Dan Cuedan, Lucian Ciba
- a promovat în premieră în Liga a III-a în 2008
- pentru sezonul în curs și-a propus implicarea în lupta pentru promovare