luni, 24 octombrie 2011

Joi, 27.10.2011, ora 20.45, Cupa Romaniei: POLI TIMISOARA - steaua bucuresti. Cu siguranţă, cel mai important meci al acestui sezon.




Poli Timişoara va aborda joi seara partida care contează pentru Cupa Românei, împotriva celor de la Steaua Bucureşti, într-un echipament complet inedit, cel puţin pentru actuala generaţie de fani alb-violeţi.


 Fotbaliştii timişoreni vor juca, cel puţin până la finalul campionatului, în alb-negru. Acţiunea de imagine face parte din strategia de imagine a clubului, dedicată aniversării a 90 de ani de la înfiinţarea Clubului Atletic Politehnica, organizaţia ce avea să dea şi secţia de fotbal devenită cea mai iubită echipă din Banat şi nu numai. Evenimentul de lansare a echipamentului aniversar, desfăşurat miercuri la orele prânzului, a coincis cu prezentarea oficială a parteneriatului cu noul sponsor tehnic al echipei, firma spaniolă de echipament sportiv Joma.

Parteneriatul are durata de cinci ani este una dintre cele mai importante înţelegeri parafate de Poli. Contractul presupune nu doar furnizarea de echipament pentru echipa de fotbal, ci şi înfiinţarea a două noi magazine dedicate fanilor. Aici, doritorii vor putea achiziţiona echipamentul oficial al clubului.
Pentru meciul cu Steaua, dar şi pentru restul meciurilor oficiale ale clubului, cel puţin până la finalul turului, Poli va juca în echipamentul alb-negru, ulterior urmând să revină la cel clasic, alb-violet. Tot ca o menţiune legată de tricourile folosite în partida de cupă, locul destinat principalului sponsor al echipei, BKP, va fi luat de o siglă specială. Aceasta prezintă anul înfiinţării şi anul în care se sărbătoresc cei 90 de ani de activitate, imaginea Catedralei Mitropolitane din Timişoara şi textul „Poli suntem noi”.
De asemenea, stema clubului imprimată pe tricou este cea iniţială, realizată la înfiinţarea clubului.