duminică, 15 august 2010

POLI TIMISOARA - MANCHESTER CITY

Dupa un meci slabut, Poli revine in meci ca si pasarea PHOENIX...din propria cenusa / Doar victoriile lipsesc, forta echipei de-a reveni in meci este uriasa...

U Craiova - Poli Timisoara 1 - 1 / Zicu egaleaza in prelungiri / Renaste Poli in fiecare meci...

Minutul 90: Ianis Zicu egaleaza in prelunginri! Lung respinge un sut al lui Axente iar mingea ajunge la Zicu care inscrie la coltul scurt.
Minutul 76: Iese Piţurcă, intră Stoianof.
Minutul 63: Iese Curtean, intră Zicu.
Minutul 59: Iese Roman, intră Bărboianu. La noi, iese Scutaru şi intră Tameş.
Minutul 58: Bourceanu primeşte şi el cartonaş galben.
Minutul 52: 1-0 pentru gazde, a marcat Piţurcă, din 12 metri.
A început repriza a doua. Contra l-a înlocuit pe Goga.
Minutul 44: Prepeliţă şutează surprinzător de la 30 de metri, dar mingea trece puţin pe lângă bară.
Minutul 39: Portarul craiovean intervine salutar la o lovitură de cap a lui Goga, din 12 metri, apoi acelaşi Lung jr. prinde un şut al lui Bourceanu, din apropierea careului mic. În prealabil, un fundaş craiovean a respins în transversala propriei porţi!
Minutul 38: Voleu Sepsi, de la 30 de metri, prins de portarul gazdelor.
Minutul 35: Cartonaş galben pentru Prepeliţă.
Minutul 28: Axente primeşte cartonaş galben.
Minutul 27: Scutaru îl blochează la 14 metri pe Costea, respingând în corner.
Minutul 24: Lung jr. scoate de sub bară un şut înşelător, de la 25 de metri, al lui Alexa.
Minutul 17, cartonaş galben pentru Lopes.
Minutul 16: şut Axente, de la 30 de metri, puţin peste poartă.
Suntem în minutul 15, nu s-au înregistrat ocazii majore de cele două părţi.
A început partida de pe stadionul "Ion Oblemenco".
Echipa noastră de start: Taborda, Scutaru, Luchin, Cisovsky, Sepsi, Alexa, Bourceanu, Curtean, Magera, Goga, Axente. Rezerve: Pantilimon, Popovic, Mera, Popovici, Contra, Tameş, Zicu.
FC Timişoara va juca în seara aceasta pe stadionul "Ion Oblemenco" din Bănie, contra Universităţii Craiova, în cadrul etapei a IV-a din Liga I. În echipa noastră nu există absenţe semnificative, Cosmin Contra revenind în lot după ispăşirea celor două etape de suspendare. Echipa noastră are un uşor ascendent moral în faţa echipei oltene. În ultimele patru dispute din campionat, FC Timişoara s-a impus de trei ori, o singura dată înregistrându-se remiza.

Sa vina Manchester City



Unul dintre cei mai buni tineri fotbalişti ai lumii, Mario Balotelli a ajuns în curtea viitoarei adversare a lui Poli,Manchester City
Tânărul atacant italian a fost achiziţionat de "cetăţeni" în schimbul sumei de 22 de milioane de lire sterline, dar Balotelli a afirmat la conferinţa de presă în care a fost prezentat în Anglia că şi-ar fi dorit să continue la Inter.

"Sunt trist pentru că am părăsit pe Inter Milano deoarece aş fi preferat să îmi continui cariera în ţara natală. Dar acum sunt pe punctul de a începe o nouă aventură şi sper să mi se ofere şansa de a juca cât mai mult, pentru acest lucru fiind extrem de important. Am nevoie să joc, să fac greşeli, să învăţ şi să joc din ce în ce mai bine", a declarat Balotelli la conferinţa de presă aferentă prezentării sale la Manchester.

"Într-un sezon sau două Balotelli va deveni unul dintre cei mai buni fotbalişti din lume. Va fi un fotbalist extrem de apreciat de fanii noştri", a declarat antrenorul celor de la Manchester City, Roberto Mancini.
 
.

Iancu: "Rezultatul e echitabil! Jucătorii noştri se pregătesc pentru meciul vieţii lor!"

Marian Iancu este mulţumit de remiza obţinută de Timişoara în Bănie, 1-1 cu Universitatea.
Patronul lui Poli se gândeşte deja la meciul din Europa League cu Manchester City şi este convins că echipa sa poate obţine victoria pe Bega.

"Acolo sunt ei puternici, la Craiova. E o echipă care se autodepăşeşte în faţa publicului. Noi vom juca cu Manchester City, echipă care are bugetul mai mare decât tot oraşul Timişoara, de aceea e bine să fiu alături de echipă. E un rezultat echitabil, ţine ambele echipe în priză. Jucătorii noştri se pregătesc pentru meciul vieţii lor şi totuşi au reuşit să nu piardă şi să egaleze în ultimele minute. E bine că această echipă, Ştiinţa, s-a întors acasă. Jucătorii noştri vor juca pe bani mai mulţi decât cei de la Manchester City. Joacă pe o primă de obiectiv, de zeci de mii de euro. Unii jucători pot ajunge şi la 100.000 de euro dacă îi vor elimina pe City. Cred că la Timişoara vom învinge, iar la Manchester ei vor avea un meci dificil. E vremea ca fotbalul românesc să scoată capul".
Marian Iancu

Derby-ul celor mai populare echipe din afara capitalei / In minutul 93 Poli egaleaza prin Zicu

Craiova - POLI 1 - 1 / Zicu aduce egalarea

UNDE VEDEM MECIUL Craiova - Timisoara / HAI POLI

Universitatea - POLI este live pe sport-actual.tk

Timisoara vrea trei puncte in meciul de la Craiova

„Îi respect pe cei de la Craiova, dar nu mă tem de ei. Ştim că vom juca pe un stadion pe care revine echipa gazdă şi că vor fi foarte mulţi spectatori. Acest lucru îi va motiva pe craioveni şi mai mult. Noi mergem să jucăm fotbal. Jucătorii s-au antrenat bine, iar victoria cu CFR înseamnă foarte mult pentru moralul nostru”, a declarat Petrovic.

MECI DE FOC / POLI - CITY

Joi, 19 august, de la ora 21,45 
pe stadionul Dan Păltinişanu.

În dubla cu Manchester City, pe stadionul Dan Păltinişanu vor juca Robinho, Santa Cruz, Vieira sau de Jong. Manchester City ia în serios dubla cu Poli Timişoara şi va folosi cei mai buni jucători pe care îi are la dispoziţie.

Italianul Roberto Mancini, a anunţat lotul cu care va aborda dubla din Europa League cu Poli Timişoara. Lista numelor fotbaliştilor ar face să tremure orice echipă europeană. : portari: Given, Hart, Taylor; Fundaşi: Richards, Boateng, Zabaleta, Kolo Toure, Lescott, Logan, Bridge, Kolarov; Mijlocaşi: Wright-Phillips, Adam Johnson, Yaya Toure, Michael Johnson, Barry, Vieira, Kompany, de Jong; Atacanţi: Adebayor, Robinho, Santa Cruz, Tevez.

UEFA a anunţat şi echipa de arbitri care va oficia la partida din play-offul Europa League. Germanul Florian Meyer (41 de ani)
 Meyer este arbitru FIFA din 2002, iar din 2004-2005 a început să oficieze la partide din UEFA Champions League.

Atacantul costarican Winston Parks a plecat de la Poli la echipa Khazar Lankaran din Azerbaidjan.

Costaricanul este împrumutat un an la Lankaran. Dacă jocul lui îi va încânta pe noii patroni, aceştia vor putea să-şi exercite opţiunea de a-l achiziţiona definitiv.
La Khazar, antrenor este Mircea Rednic.
La noua formaţie, Parks se va întâlni cu un alt fost coleg de la Poli Timişoara, Stelian Stancu.

Timişoara a achiziţionat un nou jucător - Ovidiu Burca / Se intareste defensiva



Sunt foarte fericit că am ajuns în final la Poli Timişoara, am venit cu sufletul deschis şi sper să pun în slujba acestei echipe ceea ce am mai bun. A durat mai mult să mă decid, aş fi vrut să continui afară, am avut temeri legate de ceea ce este acum în România. Fotbalul de aici nu are la ora actuală o imagine prea bună, dar cred că are potenţial. Totuşi am primit semnale bune dinspre Timişoara si am decis să vin. Aici sunt mai aproape de familie şi acesta a fost un factor important în luarea decizie.
Ovidiu Burcă.