duminică, 10 iulie 2011

Pentru POLI

În această seară, toți cei care respiră în alb și violet sunt așteptați să-și arate atașamentul față de clubul-fanion al Banatului. Situația ingrată în care a fost pusă echiopa, din nou, de către FRF, i-a determinat pe liderii AST Druckeria și Peluza Sud să organizeze o nouă acțiune de protest, ce se dorește a fi de mare amploare.
Poliștii s-au obișnuit cu protestele în ultimii ani. Deși cârcotașii de pe Dâmbovița își râd în barbă, spunând că „Timișoara nu știe decât să facă Revoluții”, trebuie spus că orașul de pe Bega e singurul care a reacționat prompt de fiecare dată când se simțea atacat, abuzat, nedreptățit. Timișoara nu poate sta cu mâinile-n sân, pentru simplul fapt că nu cunoaște această stare.

Astăzi, de la ora 18.30, suporterii alb-violeți sunt așteptați la stadionul „Dan Păltinișanu”, acolo unde e punctul de plecare al celei mai mari acțiuni de protest inițiată în ultimii ani pentru susținerea grupării alb-violete. De la stadion se va porni într-un marș, cu direcția Piața Operei, acolo unde, de la ora 20.30, e programat mitingul prorpiu-zis.