marți, 30 noiembrie 2010

LA MULTI ANI, ROMANIA !

Poli - 89 de ani



Pe data de 4 decembrie FC Politehnica Timişoara va sărbători 89 de ani de activitate. Evenimentul va marca şi redobândirea, după mai mulţi ani de dispute, a palmaresului, a numelui şi culorilor tradiţionale ale clubului.
Ziua poate fi incununata si cu o victorie a echipei de pe Bega si de ce nu, sa speram, ca otelul se va mai topi odata si vom trece pe primul loc.




Gloria Bistriţa este formaţia cu care avem cel mai bun bilanţ în ultimii ani. Din 2003, Gloria nu ne-a mai învins în niciun meci din campionat!
Astfel, s-au consemnat şapte victorii şi opt remize în meciurile directe. Singura dată când Gloria a trecut de Politehnica a fost în 2004, când ardelenii câştigau cu 2-1 în turul sferturilor de finală din Cupa României.
Pe de altă parte, în cele două meciuri disputate în acest an calendaristic, nu am reuşit să ne impunem în faţa bistriţenilor. A fost 0-0 pe terenul Gloriei, în etapa a 18-a din ediţia trecută, respectiv 2-2 pe arena "Dan Păltinişanu", în runda inaugurală a prezentei stagiuni.