luni, 9 mai 2011

Suporter de lux / Om de Cartea Recordurilor in tribunele stadionului Dan Paltinisanu / Stephan Schlei

Un om de Cartea Recordurilor se află în aceste zile la Timişoara! Stephan Schlei, unul dintre recordmenii autostopului, are la activ câteva mii de meciuri de fotbal şi a venit special în Banat pentru a trece în palmaresul său şi jocul de luni seara dintre Politehnica Timişoara şi Unirea Urziceni.

POLI - urziceni 3 - 1 / Meciul decisiv la galati / otelul invinge Branesti cu gol din offside


"Greşeala lui Florin Păunescu poate fi chiar penală. Ce mai poate fi de zis când Oţelul câştigă două meciuri consecutive după două ofsaiduri? O echipă care vrea să participe în Liga Campionilor cu succesul păduchios din prima etapă cu Pandurii şi care e ajutată constant de arbitri. Probabil este demonstraţia de forţă a unei noi cooperative. Îl provoc pe Marius Stan să îşi spele onoarea în faţa presei, la detectorul de minciuni. Dacă nu va avea curajul să facă asta, ne dăm singuri seama cine va participa în Liga Campionilor.

Ceea ce se întâmplă acum este moartea fotbalului din România. Nu vor mai veni investitori, fotbalul va muri din cauza lui Stan. Nu am văzut aşa ceva de când sunt în fotbal. Timişoara şi Vaslui au băgat zeci de milioane în echipă, iar Oţelul nimic şi se bate la titlu. Dacă asta este echipă care trebuie să meargă în Ligă, atunci este prea mult, s-a ajuns prea departe. UEFA trebuie să ştie că Liga I este trucată, să nu mai audă de la fotbalişti că nu mai ştiau ce meciuri trebuie câştigate şi care nu"