duminică, 19 iunie 2011

Maine aflam in ce liga vom juca... de parca ce mare favoare ne fac ei...SUNTEM DETINATORII TITLULUI DE VICECAMPIONI SI AVEM TOT DREPTUL SA JUCAM IN LIGA 1 SI IN CUPELE EUROPENE

Toate astea ni se trag din cauza ca Iancu s-a luat la tranta cu MAFIA din FRF.
Simplu. Aia de la FRF s-au simtit amenintati, le-a fost frica si au facut manarii ca POLI sa pice.
POLI NU ARE DATORII LA STAT, DIVIZAREA A FOST CORECT FACUTA IAR IN POVESTEA CONTRACTULUI CU BENFICA, IANCU ARE DREPTATE.

Comitetul Executiv al Federaţiei Române de Fotbal va lua în discuţie, luni 20 iunie, şansa lui FC Politehnica Timişoara de a activa şi anul viitor în prima ligă. Mai precis, este vorba de propunerile de modificare a Regulamentului de Organizare a Activităţii Fotbalistice - ROAF.


Nu stăm cu mîna întinsă şi nici nu aşteptăm un favor din partea Comitetului Executiv. Aşteptăm să ni se facă dreptate pentru că am fost furaţi în acest sezon. Să nu uităm că TAS-ul ne-a dat dreptate de fiecare dată cînd am depus memorii: am primit şase puncte, ne-am primit palmaresul şi culorile înapoi. Sîntem siguri că vor decide iarăşi în favoarea noastră şi vom juca atît în Liga 1 cît şi în Liga Campionilor. 
Gheorghe Chivorchian.



Mitică Dragomir, şeful Ligii Profesioniste de Fotbal, membru în acest Comitet Executiv, a propus şi reuşit introducerea pe ordinea de zi a întâlnirii a acestei solicitări de schimbare a regulamentului ce ar putea permite lui Poli Timisoara şi Gloria Bistriţa să rămână în prima ligă.
La punctul 4 al ordinii de zi se va discuta exact schimbarea ROAF, în sensul acceptării dreptului de joc în Liga 1 pentru echipele care nu au primit licenţa de joc. Este şi cazul Timişoarei, în acest fel echipa antrenată de Dusan Uhrin ar putea scăpa de ameninţarea activării pe terenurile ligii a treia.
Cert este că Marian Iancu a obţinut ceea ce şi-a dorit, mai precis sosirea la Bucureşti a unor responsabili ai UEFA. Patronul lui Poli Timisoara ceruse o verificare de către forul fotbalistic european a tuturor dosarelor de licenţiere aprobate de FRF. Luni, la sediul Federaţiei va fi prezent şi Andrea Traverso, directorul UEFA pentru Licențierea Cluburilor și Fair-Play-ul Financiar. El va susţine împreună cu Viorel Duru, directorul de Licențiere al FRF, o conferință de presă. Având în vedere „partenerul” de duet al lui Andrea Traverso şansele lui Poli de a beneficia de un ajutor par a se stinge încet. Cel mai probabil, Viorel Duru va încerca să se acopere pentru deciziile luate deja cu aprobarea superiorului său de la UEFA. Să sperăm că nu va fi aşa…



SUPER POLI LA JUNIORI / VIITORUL SUNA BINE / BRAVO LOR


Fotbalul din timișoara traversează un punct critic la nivel de seniori. Poli află mâine în ce ligă o sa joace, iar niciun alt club nu mai reprezintă orașul în primele trei eșaloane. 
În schimb, la juniori, trăim o emulație fără precedent.
Patru generații de excepție, care promit să aducă fotbalul timișorean pe cele mai înalte culmi în următorii ani. Grupa de 1992 a Politehnicii a devenit astăzi campioană națională de juniori A, cea de 1993 a obținut locul 3 în aceeași competiție, cea de 1994 (LPS Banatul) s-a calificat en fanfareîn finala juniorilor B, iar selecționata U16 a Timișului a adus titlul național în Banat.
Viitorul sună extrem de interesant pentru Timișoara, cele patru echipe propunând un total de 70 de jucători. Rămâne de văzut cum se vor afirma, în condițiile în care mult vehiculata piramidă a performanței nu mai există în fotbalul timișorean. Doar Poli reprezintă orașul în primele trei ligi (Liga 1 și Liga 3), în vreme ce alte echipe locale mai găsim doar de la divizia D în jos (Auto, CFR, Informatica, Tricoul 1 Iunie, Solventul etc).
Iată însă și copiii pe care Timișoara i-a scos în prim plan în acest an de grație al fotbalului juvenil din zonă:
Poli Timișoara (antrenor Robert Frușa): Paul Iordache, Ciprian Ostafie (portari) - Andrei Dăruială, Florin Ilie, Mihai Voiculescu, Călin Toma, Armando Nicoară, Mădălin Stancu, Marian Fuchs, Robert Szalkai, Gelu Velici, Bogdan Pleșcan, Răvan Iovan, Thomas Altmayer, Albert Aldea, Marius Homan, Ovidiu Pană, Emanuel Ardelean (jucători de câmp).
Poli 2002 Timișoara (antrenor Cristian Contescu): Octavian Rusu, Gabriel Tcaciuc (portari) - Andrei Artean, Marius Stănilă, Sorin Oberșterescu, Claudiu Belu, Fabian Mucsi, Iulian Vântură, Narcis Damian, Paul Coșovanu, Eduard Zele, Dan Constantinescu, Cristian Tănase, Marius Lupancu, Sergiu Precupanu, Florin Călușaru, Andrei Rigo, Eusebiu Neamțu.
LPS Banatul Timișoara (antrenor Cristian Petcu): Alexandru Laurențiu, Raul Petrar (portari) - Samuel Feraru, Walter Danciu, Daniel Birău, Alin Dobrosavlevici, Flavius Buliga, Florin Anițoiu, Dan Grozoni, Andrei Vaștag, Alin Roman, Darius Buia, Steliano Filip, Roberto Artimon, Mario Iakab, Rareș Mureșan, Deian Boldor, Cătălin Secotă, Ionel Mihuța.
Timiș U16 (selecționer Cristian Contescu): Victor Gârlea (portar) - Cosmin Moja, Cristian Bocșan, Miodrag Todorov, Cristian Bărbuț, Daniel Popa, Petrișor Jichici, Dorin Rotariu, Dionisie Hîrdău, Flavius Torok, Mihai Schiau, Vasile Palkovacs, Marius Mureșan, Alexandru Albeanu.