duminică, 21 noiembrie 2010

POLI - otelul 2 - 0 / dORINEL mUNTINEL sCUIPINEL IESE LA ATAC

"Sunt dezamăgit de rezultat, dar nu şi de joc. Nu am avut inspiraţia să explotăm unele momente cheie care le-am avut la 0-0. Am avut penalty clar la Antal, dacă nu strigi de luni până sâmbătă la arbitrii nu ţi se acordă nimic, nu eşti băgat în seamă. Dacă alte cluburi îşi aduc oameni care să strige de pe margine, e problema lor. Nu ne vom transforma în cei care latră pe la TV. Haţegan nu a vrut să fie rău cu gazdele, dar totul se deconteză în cupele europene. Vom termina pe primul loc turul, vă garantez că aşa va fi. Mă bazez pe jocul echipei, au demonstrat că pot juca fotbal adevărat sub presiune."
Marius Stan - presedintele otelului ( A NU SE UITA SI DE FUNCTIA DE LA FEDERATIE )
UIMITOR CAT DE BINE MERGE ANUL ASTA OTELUL, CA SI CLUJUL IN ANII TRECUTI CAND PASZKANY AVEA FUNCTIA DE LA FEDERATIE PE CARE O ARE STAN ACUMA.

SE TRAG SFORI PENTRU OTELUL ?
GALATIUL NU ARE FATA DE CAMPIOANA, POATE CAMPIOANA LA SIMULARI SI LA PLANS.
CUM SE FACE CA OTELUL ESTE UNA DIN CELE DOUA ECHIPE AVANTAJATE ALE ACESTUI CAMPIONAT, BEMEFICEAZA DE CELE MAI MULTE ELIMINARI IN ECHIPA ADVERSA, ALATURI DE BRANESTI CARE ARE CELE MAI MULTE PINALTY-URI PRIMITE.

dORINEL mUNTINEL "sCUIPINEL"

"Timişoara a meritat să câştige, sunt puţin dezamăgit, nu fac o tragedie din asta. Îl felicit pe Cosmin, s-a apropiat la un punct de lider. A fost penalty la Antal, iar Alexa trebuia eliminat. Dacă marcam noi primii la ocazia lui Viglianti în prima repriză cred că altul era scorul. Oţelul nu are fosţa să se bată la titlu. Doar Timişoara, Rapid sau Steaua au forţa să se bată la titlu. Cu ce a fost mai prejos Oţelul în jocul de azi decât Timişoara?", a declarat Dorinel Munteanu

CARACTER = 0, CARACTER DE NIMIC, ISI INVATA ELEVII SA SIMULEZE SI SA SE ARUNCE PE JOS, LA 2-0 PENTRU POLI NU AI VAZUT UNUL CULCAT CHIAR DACA CONTACTELE DINTRE JUCATORI ERAU MAI DURE
POLI NU MERITA PENALTY LA ZICU ?

BRAVO Poli / POLI - otelul 2 - 0 / Ne-am apropiat la 1 punct de prima poziţie în clasament!

Poli Timişoara a învins pe teren propriu liderul Oţelul Galaţi, scor 2-0, şi s-a apropiat la un singur punct de prima poziţie. Timisorenii au deschis scorul în minutul 75, prin Cisovsky, iar Nikolici a majorat diferenţa în minutul 78.



Publicul TIMISOREAN a fost superb, stadionul a fost plin, peste 15.000 de oameni au luat loc în tribunele stadionului „Dan Păltinişanu”, susţinându-şi echipa favorită spre o victorie absolut meritată. Meciul a fost unul excelent, a fost într-adevăr un derby. Spectacolul prestat de cele două formaţii a fost unul plăcut, cu ocazii de gol, dar cu tensiune, de multe ori „stimulată” de deciziile luate de Ovidiu Haţegan ( PUTZA BLEAGA )

Intr-un campionat mizerabil se face remarcat cate un arbitru care decide soarta partidei sau scorul; 20.000 de spectatori, plus o ţară întreagă, au văzut penalty clar la contactul dintre Rîpă şi Zicu din minutul 71. Ovidiu Haţegan a văzut însă cu totul altceva.
De fapt, centralul arădean ( tocmai din ARAD ) a părut să-şi fi uitat "balanţa" acasă. Faze similare au fost judecate diferit pe întreg parcursul jocului. Cele două simulări evidente ale lui Paraschiv n-au fost luate în seamă de către Haţegan. În schimb, atunci când Rîpă l-a faultat pe Zicu în careul opus, a găsit de cuviinţă să-i arate cartonaş galben tocmai jucătorului lovit. Din fericire, Cisovsky şi Nikolic au făcut dreptate, prin reuşitele din minutele 75 şi 78, astfel că toate eforturile "fluieraşului" au fost în zadar. Nici măcar eliminarea bizară a lui Chiacu din minutul 90 n-a mai putut întoarce vreun punct din contul Politehnicii.
In concluzie ARBITRII la meciul asta au fost de CACAT.

Sa nu uitam si de caracterul marelui antrenor Dorinel Muntinel Scuipinel, un caracter de doi bani, care-si invata elevii sa simuleze si sa planga si sa se tarasca pe jos numa - numa primesc o miloaga.
La scorul de 2 - 0 pentru Poli, nu ai mai vazut vreun 'moldovean' tarandu-se pe jos, oricat de dur ar fi fost contactul.


Lupta din teren s-a tranşat în cea de a doua repriză, atunci au fost marcate ambele goluri. Deschiderea scorului a avut loc în minutul 75. Golul a venit dintr-o fază fixă, de această dată Poli a fost beneficiara golului, nu a mai luat gol ci a înscris în urma unei lovituri libere. Alexa a centrat, mingea a ajuns la Luchin, acesta a trimis-o în careul mic, iar de aici Cisovsky a marcat pe lângă portarul Grahovac. Diferenţa pe tabela de marcaj a fost majorată la doar câteva minute. Nikolic a reuşit o cursă de zile mari pe partea stângă a atacului, a şutat din careul de 16 metri şi l-a executat pe Grahovac. În minutul 70, Zicu a fost culcat în careul lui Oţelul. Arbitrul Haţeganu a considerat că jucătorul Timişoarei a simulat căderea şi i-a acordat cartonaş galben. Faza nu a făcut altceva decât să agite la maxim publicul, dar mai ales să prefaţeze golul cu numărul doi pentru Poli. În minutul 85 Chiacu a fost eliminat după ce aprimit două cartonaşe galbene, consecutiv, pentru proteste.
Acum urmează partida de campionat cu Dinamo, în deplasare. Aici, o victorie, ar reprezenta încununarea seriei excelente pe care formaţia bănăţeană o traversează.




DE REMARCAT DARUINTA JUCATORILOR. BRAVO BAIETI, BRAVO POLI.

Un nou jucator la Poli / Atacantul Tosaint Ricketts (23 de ani, 1,83 metri şi 77 kg)

Născut în Canada, la Edmonton, jucatorul a semnat ieri contractul cu formaţia bănăţeană.

"Sunt bucuros că am semnat cu Poli, pentru mine este un pas înainte în carieră. Abia aştept să evoluez la noua mea formaţie, abia aştept să reîntâlnesc suporterii timişoreni, care m-au impresionat când am jucat în cupele europene, sub tricoul celor de la MyPA-47".


Jucătorul urmează să efectueze vizitele medicale, apoi va intra direct în programul de antrenament al echipei.
 Atacantul urmează să semneze un contract pe cel puţin doi ani cu Poli. Contactele dintre cluburi durează de cel puţin două săptămîni, Tosaint Ricketts dîndu-şi deja acordul de principiu pentru a juca în România. Canadianul originar din Edmonton i-a impresionat pe timişoreni în "dubla" din Europa League. După ce a înscris în Finlanda (2-1 pentru Poli), canadianul a punctat apoi în două rînduri la Timişoara (scor 3-3). 

Următorii jucători vizaţi de bănăţeni în intrasezon sînt Fatai (Astra) şi Tibi Bălan (Sportul).