joi, 5 august 2010

Calificare in stil de mare echipa / Nerecomandat celor slabi de inima

O fila de istorie a fost scrisa de Poli in seara de joi 05.08.2010 prin calificarea echipei, dupa o revenire spectaculoasa de la 0 - 3 la pauza. Este adevarat ca adversarul nu a fost unul de calibru, dar fotbalul e fotbal si s-au mai vazut echipe mici care eliminau din competitii echipele mai mari.

BRAVO baietilor, BRAVO publicului ( care s-a ridicat la inaltime si a sustinut echipa chiar si la 0 - 3 )

În play-off-ul UEFA Europa League, după un meci halucinant! ( preluare site oficial )

5 august 2009: la Timişoara, este eliminată câştigătoarea Cupei UEFA, Shakhtar Donetsk. 5 august 2010: FC Timişoara se califică în play-off-ul UEFA Europa League după un gol marcat în al doilea minut de prelungiri şi după ce la pauză eram conduşi cu 3-0!
Incredibilele seri de pe "Dan Păltinişanu". Aşa s-ar putea intitula un foileton despre echipa noastră. Joi seară ne-am reamintit de un 4-3, din 2004, cu Alba Iulia, după ce la un moment dat eram conduşi cu 3-1. Ne-am reamintit de victoria de anul trecut, 2-0 cu Dinamo. Sau de acest start nebun de sezon, cu puncte scoase în momentele de final, cu Bistriţa sau cu Gaz Metan. Este vara senzaţiilor tari! Iar prima parte din jocul cu Myllykosken Pallo-47 (în tur, a fost 2-1 pentru noi...) a fost un coşmar. 3-0 pentru finlandezi! Au marcat: Ajjala (minutul 18) şi Rickkets (minutele 20 şi 25). Scurt şi cuprinzător... Dar, după pauză, forţa de revenire devenită deja proverbială a formaţiei noastre şi-a spus cuvântul. Două bare, cel puţin trei-patru ocazii uriaşe, toate acestea au dus fanii noştri în pragul infarctului. 1-3 a făcut Axente (minutul 53), Zicu a punctat pentru golul doi în minutul 80, pentru ca în al doilea minut de prelungiri Cisovsky să egaleze: 3-3, iar FC Timişoara joacă în play-off-ul UEFA Europa League...
"Publicul a fost excepţional", a exclamat la final, la conferinţa de presă, tehnicianul nostru Vladimir Petrovic. Şi pe această cale, mulţumiri din partea noastră!
FC Timişoara: Taborda, Dukic (46, Bourceanu), Mera, Cisovsky, Sepsi-Alexa-Contra, Tameş (57, Zicu), Goga-Magera (72, Mansour)-Axente.
MyPa-47: Kuismala-Hietanen, Aho (57, Lindberg), Timoska, Uimaniemi-Oksanen (73, Benevides), Saxman, Okkonen, Ajjala-Rickkets (89, Kurittu), Votinov.

0-3 la pauza, 3-3 final / BRAVO POLI

 
in tur Mypa - Poli 1-2
retur Poli - Mypa 3-3 

Asteptam tragerea la sorti pentru PLAY OFF