sâmbătă, 2 aprilie 2011

Marian Iancu acuza...

Arbitrul maramureşan a intrat din nou în colimatorul lui Marian Iancu. Acesta îi impută centralului trei faze, dintre care şi penaltiul neacordat la Curteam, după faultul lui Iliev.

„Balaj a greşit în trei faze colosale şi poate aude şi domnul Avram lucrurile acestea. În condiţile în care publicul a fost cel care ne-a susţinut frenetic, este păcat că n-am obţinut victoria din cauza lui Balaj, care trebuie să-mi dea explicaţii publice! La 5 metri de o fază clară, nu ne-a dat penalty la duelul dintre Iliev şi Curtean. La faza aceasta ce a fost? Era beat, era drogat? I-a intrat transpiraţia în ochi?”, a declarat Marian Iancu


„Ce fotbal mai jucăm noi în Romania dacă la o asemenea fază nu se dă penalty. Nu se poate aşa ceva! Este mai mult decât suportabil. Iar vine finalul de campionat şi vom păţi ca în sezonul trecut, când ne-au fost scoase 3 goluri din poartă. Balaj este Einstein în arbitraj, e ca o icoană. Au mai fost icoane şi pe la Piteşti”.

INCENDIAR si la propriu si la figurat...POLI - steaua 0 - 0 / BRAVO POLI inca un meci fara infrangere / Arbitraj dubios ?

Tensiunea creste...

Suporterii se aduna la stadion cu 4 ore inainte de primul fluier al partidei.

 
Etapa a 23-a a Ligii 1 la fotbal aduce pentru publicul timisorean unul dintre cele mai aşteptate meciuri de pe teren propriu, cel împotriva formaţiei Steaua Bucureşti.

Meciul a început cu mult înainte de fluierul de debut al partidei. Declaraţiile războinice ale oficialilor celor două grupări ridicâ şi mai mult tensiunea şi aşa ajunsă la limita infarctului.




Poli Timişoara are din nou ocazia să treacă pe primul loc al clasamentului, de această dată poate să şi păstreze poziţia de lider. Contracandidata directă, Oţelul Galaţi, s-a „împiedicat” la Braşov.



„Jucăm acest meci numai pentru Timişoara”, a declarat, vineri, Dusan Uhrin. Dornic de victorie, tehnicianul ceh al bănăţenilor are mari probleme legate de efectiv. Bijuteria echipei, Ianis Zicu, alături de Alex Bourceanu au fost traşi pe dreapta de suspendările dobândite în precedenta partidă de campionat. Infirmeria clubului alb-violet are de lucru în aceste câteva ore rămase până la debutul derbiului. Dacă despre Sepsi am aflat că echipa nu se poate baza pe serviciile sale, pe lista celor „recuperabili” mai sunt Magera şi Axente. Nici canadianul Ricketts nu stă mai bine. El a revenit la Timişoara accidentat după meciurile reprezentativei ţării sale. „Nicio problemă”, ne garantează Uhrin. El are stabilite deja variantele ideale pentru meciul cu Steaua, va trebui doar să aleagă una dintre schemele tactice desenate.





Vremea va fi frumoasă, tribunele arhipline, galeria  ne promite o coregrafie cu totul specială. În concluzie, sunt îndeplinite toate condiţiile pentru o partidă de excepţie. Pregătiţi-vă biletele şi veniţi din timp la stadion. Poli Timişoara şi Steaua Bucureşti se vor întâlni pe arena „Dan Păltinişanu”, de la ora 19.30. La centru va fluiera Cristi Balaj.