vineri, 1 iunie 2012

Minunatul, fabulosul, grandiosul fotbal romanesc...de cacat...

Gaz Metan Severin promoveaza in pima liga.

FRF a decis ca echipa care va încheia campionatul pe locul al treilea în liga secundă, Gaz Metan Severin, să ia locul Politehnicii Timişoara în prima ligă.

Patronul echipei timişorene, care se va clasa, aproape sigur, pe primul loc, dar nu a primit licenţa pentru Liga I, crede că soluţia este una corectă. "Este meritat. Mi se pare mult mai moral să intre locul trei din liga secundă decât să rămână locul 15 din prima ligă. Mai ales că echipa din Târgu Mureş este una plină de imoralitate", a declarat Iancu.


Asociaţia Suporterilor Timişoreni Druckeria i-a transmis lui Iancu printr-un comunicat că fanii bănăţeni îl vor plecat. Răspunsul patronului de la Poli este următorul: "Nu am citit comunicatul lor, pentru că nu mă interesează comunicatele grupărilor politice". Iancu îi numeşte "politicieni" pe cei din Druckeria pentru că unii dintre candidaţii la primărie, respective consiliul local, sunt membri ai acestei asociaţii. Bineînţeles, aceştia sunt contracandidaţii omului pe care îl susţine Marian Iancu.

FINAL DE SEZON

Sambata, 2 iunie, ora 11,00, stadionul "Dan Paltinisanu", etapa a 30-a din Liga II (seria Vest): Politehnica Timisoara-CSM Ramnicu Valcea.