miercuri, 21 mai 2014

Jegul FOTBALULUI ROMANESC... episodul 100, blaturi pe final de campionat 2013 - 2014. ACS Poli retrogradeaza MERITAT, a avut meciuri la indemana pe care le-a pierdut foarte usor.

ACS Poli - Chiajna 1 - 0
Medias - Brasov 1 - 1 ( BLAT ORDINAR )
Sageata - CFR 2 - 1
Viitorul HAGI BLAT voluntari - Ceahlaul BLAT MOLDOVEAN 1 - 0

Dan Alexa s-a prezentat la conferinţa de presă cu capul în pământ, total dezamăgit de retrogradarea echipei. El şi-a găsit extrem de greu cuvintele: „Despre partida de azi… cred că… ce putem spune… am demonstrat că Poli este o echipă curată. Cu 38 de puncte am retrogradat, asta este fotbalul românesc. Am depins de alţii, aţi văzut ce a fost la Mediaş (n.r. egalul reuşit de Braşov la Mediaş). În fine…”, a declarat Dan Alexa.
El a refuzat să dea vina pe alţi oameni din club sau din afara acestuia pentru retrogradare.

„Singurul responsabil este Dan Alexa, nu o să dau vina pe Velcea, pe Rosenblum sau pe Şunda. Am ştiut ce găsesc aici atunci când am acceptat să vin. Poate nivelul de pregătire fizică… nu mă aşteptam să fie aşa nepregătită fizic echipa. Asta sunt eu, la fel ca şi cum am fost ca şi jucător, la fel sunt şi ca antrenor. Vreau să le cer scuze celor care au avut încredere în mine, domnilor Bojin şi Robu. Au asigurat condiţii excelente la echipă, au pus neprofesioniști atunci când nu trebuia”, a mai spus Alexa.
El a anunţat că este dispus să continue la Timişoara, dar nu în orice condiţii, doar în cele clar stabilite de el.
„Doresc continuarea proiectului, dar total în condiţiile mele, voi reface staff-ul, din temelie, va rămâne Stelescu, dar voi aduce preparatorul fizic al meu,voi alege eu cu cine să lucrez. Vor pleca cel puţin 15 jucători. Desigur, dacă se doreşte continuarea cu mine. Sunt multe de spus, dar supărarea e mare. E un eşec al meu. Nu vor ieşi alţii în faţă. Dacă se vrea proiectul cu Alexa o voi face doar în condiţiile mele. Doresc doar să nu mă judecaţi ca şi antrenor acum, judecaţi-mă când am o echipă pe care mi-o doresc şi voi putea să fac o pregătire cum trebuie!”, a încheiat tânărul tehnician al timişorenilor.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu