miercuri, 21 mai 2014

ACS Poli termină sezonul de Liga 1, aşa cum l-a început, cu o victorie pe teren propriu. Dacă în vara lui 2013 a fost un imens 2-0 cu Dinamo, acum a fost 1-0 cu Chiajna… însă între aceste meciuri, cât chin, câte meciuri fără orizont, câte partide slabe, câte dezamăgiri… Şi totuşi, poate că Timişoara merita să rămână în prima ligă, sau poate că nu. Oricum, prima scenă rămâne şi pe mai departe un teren propice rezultatelor… aşteptate! Revenind la meciul din această seară, ACS Poli trebuia să învingă Concordia Chiajna, dar şi să spere într-un joc al rezultatelor pozitiv. Trupa lui Alexa nu a strălucit, chiar dacă a jucat mai bine ca de obicei… iar undeva în partea a doua, pentru minute bune, “copilul favorit al primarului Nicolae Robu”, era salvat… dar până la urmă s-a demonstrat că multe rezultate sunt previzibile. Viitorul a bătut Ceahlăul (probabil cotă de 1.00), Săgeata a învins CFR Cluj (incredibil, dar adevărat :) ), iar Braşov a obţinut punctul de care avea nevoie la Mediaş, punctul de care aveau nevoie şi “găzarii”. Continuăm să trăim în acelaşi fotbal dubios… cert este că Vestul va rămâne fără echipă în Liga 1. Acestea sunt vremurile!

JEG, JEG, JEG DE FOTBAL ROMANESC.
Sa ne bucuram ca steaua becaliana a mai luat un titlu, bravo, ce titlu, ce echipa cu care sa te mandresti, ASTEPT CU INTERES titlul cu numarul 50. In 2014-2015 putem oferi stelutei titlul 50, sarim peste 26, 27,28,29......49.
Steluta becaliana si viitorul HAGI BLATISTU, adica prima echipa si satelitul, ce alianta, ce viitor luminos in fotbalul romanesc.
In viitor in LIGA I vorjuca doar steaua si echipe de la tara si binenteles - viitorul HAGI.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu