joi, 19 august 2010

Poli - City 0 - 1, onorabil / Probleme de arbitraj / Timişoara poate cîştiga meciul cu City la «masa verde»

Timişoara poate cîştiga meciul cu City la «masa verde»  

Oficialii lui Manchester City au trecut greşit pe foaia oficială de joc numărul unuia dintre jucători


Chiar dacă a pierdut pe teren propriu cu City! Observatorul de joc de la meciul dintre Poli şi Manchester City şi responsabilul cu dopingul de la partida de aseară au raportat la UEFA gruparea engleză pentru o greşeală apărută pe foaia oficială de joc. Mai exact, oficialii lui Manchester l-au trecut pe Vincent Kompany în foile oficiale distribuite înaintea meciului ca avînd numărul 4 pe tricou, iar fundaşul englez a intrat pe teren cu numărul 33.

Alexa: "Manchester a luat azi o opţiune serioasă la calificare, dar se joacă încă" 

 "Am întîlnit o echipă de calibru, cu jucători de clasă, cred că prima repriză ne-a aparţinut, A doua repriză a fost a lor. Ne-au presat şi pe final au reuşit să înscrie. Sînt jucători de valoare, le place să aibă mingea.
Şanse sînt, Manchester a luat azi o opţiune serioasă la calificare, dar se joacă încă"

Contra: "Avem şanse minime, dar în fotbal se pot întîmpla multe"

"A fost greu, dar cred că băieţii au făcut o primă repriză foarte bună, ei n-au avut nici o ocazie, păcat că am luat acel gol, pe greşeala noastră. Ei au profitat şi au marcat. Am încercat să nu le lăsăm spaţii, în a doua repriză am căzut puţin fizic şi asta a fost. Păcat că băieţii nu au avut mai multă încredere în ei, puteam urca.
Dacă marcăm noi acolo, vor avea un meci greu. Ne pare rău că nu am putut să le facem o bucurie mai mare. Avem şanse minime, dar în fotbal se pot întîmpla multe"

 Iancu: "Sîntem echipe cobai, mergem în Europa ca să fim plătiţi şi să tăcem"

"Poate ăla nu a fost 11 metri în prima repriză, dar în a doua, la Zicu, a fost penalty clar. Dar, ce poţi să le comentezi? La banii pe care îi investeşte patronul lui Manchester City nu se pune problema cine se califică.
A fost o schimbare proastă făcută de antrenor, cînd s-a accidentat Scutaru, Luchin trebuia să treacă în locul lui. Echipa a jucat foarte bine tactic, pînă la această accidentare a lui Scutaru.
Sîntem echipe cobai, plătite în Europa League, ei spun că ei dau banii, iar ei fac ce vor ei. Nu avem nici o şansă. Trebuie să ne recunoaştem şi greşelile noastre, asta e clar. La 100 şi ceva de milioane investite de englezi în fotbalul internaţional la ce vă aşteptaţi? Asta e soarta noastră, sîntem echipe mici, sîntem o ţară mică, nu se pune problema cine merge mai departe.
Sîntem mici, foarte mici, nu avem cum să facem faţă. Chiar nu sînt supărat, le recunoaştem meritele, au băgat bani în fotbal. Noi mergem în Europa League ca să fim plătiţi şi să tăcem din gură.
Avem preşedinte de Federaţie care l-a susţinut pe Platini şi probabil a fost răsplătit cu postul de la UEFA, nu putem avea pretenţii să ne ajute, nu are cum.
Dacă vom avea un arbitraj corect în retur, avem şanse, dacă nu, asta e. Ei au avut o singură fază, pe greşeala noastră, la acea schimbare, de acolo a ieşit golul. De ce la faza asta nu sînt 5 arbitri, să ne spună Mircea Sandu? Noi sîntem mici, ei sînt mari, asta este. Ne-am născut în România, ăsta e păcatul nostru. 0-1 cu Manchester City este totuşi onorabil"








 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu