joi, 19 august 2010

Fazele importante

Minutul 88: Pantilimon are o interventie excelenta la un sut expediat de Y. Toure.

Minutul 82: Ultima schimbare si la Poli. Goga intra in locul lui Magera.

Minutul 80: Mera inta in locul lui Contra.

Minutul 78: Ultima schimbare la oaspeti, Joao Alves intra in locul lui Tevez.

Minutul 72: Forcingul cetatenilor s-a concretizat prin golul inscris de copilul minune al Italiei, Mario Balotelli, adus zilele trecute la Manchester la cererea expresa a lui Mancini. Atacantul a vazut apoi si un cartonas galben.

Minutul 71: Dupa un corner executat de Balotelli mingea a ajuns la Y. Toure, care dintr-o pozitie execelenta a trimis o bomba in bara din stanga. Scutaru, accidentat, a fost inlocuit cu Zicu.

Minutul 66: La o minge care s-a scurs in careul banatenilor, Balotelli putea inscrie, dar a trimis in plasa laterala. Se pregateste sa in tre Zicu

Minutul 65: Adam Johnson intra in locul spaniolului David Silva, foarte absent in jocul de azi.

Minutul 58: Axente scapa singur cu fundasul De Jong, este faltat la 20 de metri de poarta, dar Mayer lasa jocul sa continue.

Minutul 56: Balotelli isi face debutul la City intrand in locul lui Barry.

Minutul 55: Oaspetii apasa pe acceleratie incepand in atac partea secunda. In schimb Axente a reusit primul sut pe spatiul portii lui Hart. Luchin s-a remarcat in mod deosebit pana acum, avand interventii excelente la actiunile lui Silva si Tevez.

La pauza: 0-0. Banatenii au inceput curajos partida dorind sa dea o replica cat mai buna mult mai celebrilor adversari. Oaspetii au dominat ostilitatiile doar pe finalul primei reprize, dar fazele cu adevarat periculoase au lipsit. Este 0-0 un scor normal cu ceea ce s-a petrecut pe teren timp de 45 de minute.

Minutul 45: Oaspetii domina in aceste momente ostilitatile pe teren, insa fundasii banateni au gasit pana acum cele mai bune solutii.

Minutul 40: Luchin vede primul cartonas galben dupa un fault asupra lui Carlos Tevez.

Minutul 35: Dupa o faza prelungita a banatenilor Magera a incercat o foarfeca, insa nu a reusit, mingea a ajuns la Contra care a sutat puternic in bratul lui De Jong, insa nici de aceasta data nu s-a indicat punctul cu var.

Minutul 29: La cornere este 1-3, in timp ce la sut spre poarta este 2-0.

Minutul 18: Bourceanu expediaza o torpila de la 25 de metri care a nimerit capul lui K. Toure care are nevoie de ingrijiri medicale serioase pentru a continua jocul.

Minutul 13: Faza cursiva de joc a gazdelor, Sepsi a ajuns intr-o pozitie excelenta in care a preferat un dribling, in locul unui sut si a cazut la un contact cu Toure. Stadionul ar fi vrut 11 metri, dar Mayer a lasat jocul sa continue.

Minutul 10: Se joaca cu prudenta de ambele parti. Siguranta este prioritara deocamdata pentru ambele echipe.

Minutul 5: inceput curajos de meci pentru banateni care deocamdata s-au asezat in jumatatea adversa de teren. Banatenii au beneficiat de prima lovitura de colt a meciului.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu