duminică, 15 august 2010

Sa vina Manchester City



Unul dintre cei mai buni tineri fotbalişti ai lumii, Mario Balotelli a ajuns în curtea viitoarei adversare a lui Poli,Manchester City
Tânărul atacant italian a fost achiziţionat de "cetăţeni" în schimbul sumei de 22 de milioane de lire sterline, dar Balotelli a afirmat la conferinţa de presă în care a fost prezentat în Anglia că şi-ar fi dorit să continue la Inter.

"Sunt trist pentru că am părăsit pe Inter Milano deoarece aş fi preferat să îmi continui cariera în ţara natală. Dar acum sunt pe punctul de a începe o nouă aventură şi sper să mi se ofere şansa de a juca cât mai mult, pentru acest lucru fiind extrem de important. Am nevoie să joc, să fac greşeli, să învăţ şi să joc din ce în ce mai bine", a declarat Balotelli la conferinţa de presă aferentă prezentării sale la Manchester.

"Într-un sezon sau două Balotelli va deveni unul dintre cei mai buni fotbalişti din lume. Va fi un fotbalist extrem de apreciat de fanii noştri", a declarat antrenorul celor de la Manchester City, Roberto Mancini.
 
.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu