vineri, 6 septembrie 2013

JEGUL FOTBALULUI ROMANESC, ACT SCARBOS SI GRETOS DE CARITATE. CAT DE TAMPIT POTI GANDI DACA OFERI UNEI FAMILII CARE SI-A PIERDUT COPILUL, BILETE LA MECI. RUSINE mircea sandu !!!

Ca și cum i-ar fi cerut cineva socoteală pe seama tragediei întâmplate luni în București, cu micuțul de patru ani sfâșiat de câini, Mircea Sandu s-a trezit vorbind. Iar ceea ce i-a ieșit pe gură frizează culmea cinismului!
Tras de mânecă pe seama haosului din primele trei ligi ale României, se ascunde în spatele Comitetului Executiv. Atenționat asupra comportamentului golănesc al câtorva „internaționali”, spune calm că nu e de competența lui. Vorbim, desigur, despre Mircea Sandu, cel ce de 23 de ani păstorește un fotbal din ce în ce mai mizer, aflat la limita falimentului și reglementat după ureche, fără să-și asume responsabilitatea pentru aceste realități nici măcar din greșeală.
Bruma de conștință a „Nașului” și-a făcut însă simțită prezența exact atunci când nu era cazul. Astăzi, la conferința de presă susținută la sediul FRF, printre câteva scuze și eschive, șeful fotbalului românesc a declarat că e dispus să ofere bilete gratuite la meciul România – Ungaria familiei micuțului ucis lui de câinii comunitari din București. „Poate aducem o mângiere tatălui, mamei şi fratelui, o să-i invităm să meargă la meciul cu Ungaria. Poate e o mângâiere pentru familia respectivă că sunt invitaţi la meciul cu Ungaria”, a spus Sandu cu vocea tremurândă, încercând să-și spele câtuși de puțin imaginea de individ lipsit de scrupule.
Vă imaginați vreun părinte ce abia și-a pierdut copilul țopăind pe Național Arena cu tricolorul de gât? Îl mai interesează oare de-alde Chiricheș sau Mățel? Inițiativa total necalculată a lui Sandu nu face decât să arunce în derizoriu atât viața micuțului sfâșiat de câini, cât și durerea celor dragi. „Ce vă tot văitați? Na, luați biletele astea și mergeți pe stadion, că vă trece!”. Așa ar suna mesajul nerostit al tartotului fotbalului românesc, aflat în spatele cuvintelor rostite în conferința de presă.
Dacă tăcea, nu rămânea filozof. Nu e cazul lui Sandu și nici a fripturiștilor ascunși în spatele său, prin comisii. Dar cel puțin nu se lega nimeni de el. Măcar astăzi!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu