vineri, 20 ianuarie 2012

Poli Timisoara va intalni una dintre cele mai puternice formatii ruse, Rubin Kazan, in prima faza a turneului „Marbella Cup Costa del Sol 2012”. Campioana  a Rusiei in 2009, Rubin ocupa actualmente locul 5 in liga nationala si va evolua contra echipei noastre pe 3 februarie.  La Rubin, pe langa internationali rusi, evolueaza jucatori cunoscuti ca Martins (ex-Inter Milano), Cesar Navas (fost la Malaga sau Santander), internationalul turc Karadeniz, paraguayanul Nelson Valdez, dar si o mai veche cunostinta din Liga I, lituanianul Arlauskis, fost la Unirea Urziceni.


Tragerea la sorti a competitiei a scos urmatoarele dueluri pe 3 februarie, programate pe stadionul municipal din Marbella (orele sunt cele locale):


Guangzhou (China)-Zestafoni (Georgia) -ora 11
TSKA Moscova (Rusia)-Lech Poznan (Polonia)- ora 13,30
Poli Timisoara-Rubin Kazan (Rusia)- ora 16,00
Dinamo Kiev (Ucraina) -Krylia Sovietov (Rusia)-ora 18,30. 



In faza a doua, pe 6 februarie, Poli va juca, daca va castiga, contra invingatoarei din duelul Kiev-Sovietov. Daca va fi invinsa, va evolua cu echipa care va pierde in meciul amintit. Schema este valabila si pentru celelalte doua confruntari.


Faza a treia, pe 9 februarie, va decide ocupantele locurilor 1-8, in functie de rezultatele din primele doua runde. Castigatoarea competitiei va incasa 6.000 de euro, „vicecampioana”, 3.500 de euro, iar formatia de pe locul 3 va primi 2.500 de euro.


Reamintim ca Poli Timisoara va efectua un cantonament la Marbella, intre 1 si 17 februarie, urmand ca echipa noastra sa mai joace acolo un meci de verificare, pe 14 sau 15.02, existand discutii in acest sens cu Spartak Moscova.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu