duminică, 19 iunie 2011

Maine aflam in ce liga vom juca... de parca ce mare favoare ne fac ei...SUNTEM DETINATORII TITLULUI DE VICECAMPIONI SI AVEM TOT DREPTUL SA JUCAM IN LIGA 1 SI IN CUPELE EUROPENE

Toate astea ni se trag din cauza ca Iancu s-a luat la tranta cu MAFIA din FRF.
Simplu. Aia de la FRF s-au simtit amenintati, le-a fost frica si au facut manarii ca POLI sa pice.
POLI NU ARE DATORII LA STAT, DIVIZAREA A FOST CORECT FACUTA IAR IN POVESTEA CONTRACTULUI CU BENFICA, IANCU ARE DREPTATE.

Comitetul Executiv al Federaţiei Române de Fotbal va lua în discuţie, luni 20 iunie, şansa lui FC Politehnica Timişoara de a activa şi anul viitor în prima ligă. Mai precis, este vorba de propunerile de modificare a Regulamentului de Organizare a Activităţii Fotbalistice - ROAF.


Nu stăm cu mîna întinsă şi nici nu aşteptăm un favor din partea Comitetului Executiv. Aşteptăm să ni se facă dreptate pentru că am fost furaţi în acest sezon. Să nu uităm că TAS-ul ne-a dat dreptate de fiecare dată cînd am depus memorii: am primit şase puncte, ne-am primit palmaresul şi culorile înapoi. Sîntem siguri că vor decide iarăşi în favoarea noastră şi vom juca atît în Liga 1 cît şi în Liga Campionilor. 
Gheorghe Chivorchian.



Mitică Dragomir, şeful Ligii Profesioniste de Fotbal, membru în acest Comitet Executiv, a propus şi reuşit introducerea pe ordinea de zi a întâlnirii a acestei solicitări de schimbare a regulamentului ce ar putea permite lui Poli Timisoara şi Gloria Bistriţa să rămână în prima ligă.
La punctul 4 al ordinii de zi se va discuta exact schimbarea ROAF, în sensul acceptării dreptului de joc în Liga 1 pentru echipele care nu au primit licenţa de joc. Este şi cazul Timişoarei, în acest fel echipa antrenată de Dusan Uhrin ar putea scăpa de ameninţarea activării pe terenurile ligii a treia.
Cert este că Marian Iancu a obţinut ceea ce şi-a dorit, mai precis sosirea la Bucureşti a unor responsabili ai UEFA. Patronul lui Poli Timisoara ceruse o verificare de către forul fotbalistic european a tuturor dosarelor de licenţiere aprobate de FRF. Luni, la sediul Federaţiei va fi prezent şi Andrea Traverso, directorul UEFA pentru Licențierea Cluburilor și Fair-Play-ul Financiar. El va susţine împreună cu Viorel Duru, directorul de Licențiere al FRF, o conferință de presă. Având în vedere „partenerul” de duet al lui Andrea Traverso şansele lui Poli de a beneficia de un ajutor par a se stinge încet. Cel mai probabil, Viorel Duru va încerca să se acopere pentru deciziile luate deja cu aprobarea superiorului său de la UEFA. Să sperăm că nu va fi aşa…



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu