miercuri, 13 aprilie 2011

POLI - pandurii tg jiu 2 - 2 / Nu mai castigam acasa... / Zicu egaleaza in ultimul minut / POLI este pe primul loc

Meciul cu Pandurii e al treilea consecutiv în care Poli nu reușește să se impună pe teren propriu. În „era BKP”, doar de două ori s-a mai întâmplat ca alb-violeții să traverseze o astfel de serie neagră în meciurile de pe „Dan Păltinișanu”.





în urma unei centrări venită de la Goga. Peste încă 15 minute a venit egalarea! Pandurii au demonstrat că nu au venit în Banat pentru a face figuraţie şi au reuşit să egaleze situaţia de pe tabela de marcaj. Era Minutul 39 şi Vranjes a egalat dintr-un şut superb, imparabil, de la 20 de metri.

Repriza a doua a adus pe gazon o echipă a celor de la Pandurii îmbrăcată într-un echipament complet diferit. De la tricourile de culoare neagră, adversarii lui Poli au trecut la echipamentul complet alb. Aceasta probabil a derutat echipa gazdă şi în minutul 48 oaspeţii au marcat, prin Lemnaru. Apărarea polistă a fost total bulversată şi Lemnaru a înscris după ce a dejucat jocul la ofsaid al Timişoarei. Alb-violeţii au alergat o repriză întreagă după egalare, dar jocul prestat a fost unul dintre cele mai slabe din acest campionat.

Toată lumea părea resemnată cu rezultatul de pe tabelă, iar jucătorii şi conducerea tehnică de la Poli se pregăteau să-şi încaseze vorbele „de bine” de la patronul Marian Iancu, pentru prima înfrângere din acest sezon. Dar a venit minutul 90 şi Ianis Zicu a reuşit ceea ce nimeni nu se mai aştepta. A primit o minge la 15 metri, a şutat şi a înscris!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu