sâmbătă, 2 aprilie 2011

Tensiunea creste...

Suporterii se aduna la stadion cu 4 ore inainte de primul fluier al partidei.

 
Etapa a 23-a a Ligii 1 la fotbal aduce pentru publicul timisorean unul dintre cele mai aşteptate meciuri de pe teren propriu, cel împotriva formaţiei Steaua Bucureşti.

Meciul a început cu mult înainte de fluierul de debut al partidei. Declaraţiile războinice ale oficialilor celor două grupări ridicâ şi mai mult tensiunea şi aşa ajunsă la limita infarctului.




Poli Timişoara are din nou ocazia să treacă pe primul loc al clasamentului, de această dată poate să şi păstreze poziţia de lider. Contracandidata directă, Oţelul Galaţi, s-a „împiedicat” la Braşov.



„Jucăm acest meci numai pentru Timişoara”, a declarat, vineri, Dusan Uhrin. Dornic de victorie, tehnicianul ceh al bănăţenilor are mari probleme legate de efectiv. Bijuteria echipei, Ianis Zicu, alături de Alex Bourceanu au fost traşi pe dreapta de suspendările dobândite în precedenta partidă de campionat. Infirmeria clubului alb-violet are de lucru în aceste câteva ore rămase până la debutul derbiului. Dacă despre Sepsi am aflat că echipa nu se poate baza pe serviciile sale, pe lista celor „recuperabili” mai sunt Magera şi Axente. Nici canadianul Ricketts nu stă mai bine. El a revenit la Timişoara accidentat după meciurile reprezentativei ţării sale. „Nicio problemă”, ne garantează Uhrin. El are stabilite deja variantele ideale pentru meciul cu Steaua, va trebui doar să aleagă una dintre schemele tactice desenate.





Vremea va fi frumoasă, tribunele arhipline, galeria  ne promite o coregrafie cu totul specială. În concluzie, sunt îndeplinite toate condiţiile pentru o partidă de excepţie. Pregătiţi-vă biletele şi veniţi din timp la stadion. Poli Timişoara şi Steaua Bucureşti se vor întâlni pe arena „Dan Păltinişanu”, de la ora 19.30. La centru va fluiera Cristi Balaj.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu